Munevver_bozdogan papatyaolsun aynen canım inşallah ilk transferde hamile kalırım 😊🙏🏻 heyecan korku stres hepsi bir arada bakalım hayırlısı
Rosegold Arbuk5234 prodoctir erken test almıştım internetten.canım maalesef benim de pozitif çıktı ertesi gün lekeli kanamam oldu akşama kadar kahverengi. Sonra diğer gün tamamen regl olmaya döndü ve reglim 7 gün sürdü az az
Arbuk5234 Rosegold bugün kan tahlili verdim 24 çıktı takipteyim 🌿 kahverengi lekelenmem devam ediyor regl dönmedi 🌿
Busraoz Rosegold Acaba internetten satılanlarda mı bir sıkıntı var? Eczaneden aldıklarım ve çevremin aldıklarından sorun olmadı.
Munevver_bozdogan papatyaolsun inşallahhh ilk müjdeli haberi sana vereceğim çok destek oldun bana 🤲🏻❤️
biranne__ Arbuk5234 belkide yerleşmedir bir doktora danışın bence kan testi yapmadan da danışabilirsiniz
papatyaolsun Munevver_bozdogan canım benim her zaman🙏🏻 birbirimizin halinden ancak biz anlarız. Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı yoldan geçiyoruz rabbim yormadan versin inşallah 🙏🏻
Munevver_bozdogan papatyaolsun aynen öyle canım sende ne zaman istersen buradayım bir mesaj kadar yakınım 🥰 herşey güzel olacak buna inanıyorum ❤️
papatyaolsun Munevver_bozdogan iyi ki varsın kuzum tüm kalbimle hissediyorum yanımda olduğunu🙏🏻 bir adım sonrasını öğreniyorum senden🌸
Munevver_bozdogan papatyaolsun süreçten bilgilendiririm seni aklına ne takılırsa tüp bebekle ilgili sorabilirsin 🥰
papatyaolsun Munevver_bozdogan tamam kuzum heyecanla ve tüm kalbimle güzel haberlerini de bekliyorum ☺️🤗💖
Arbuk5234 biranne__ bugün gittim kese gözükmedi rahim de kalınlaşma var dedi, yarın tekrar kan tahlili vereceğim değer takibi yapacağız 🥰