Merhabalar, normalde bugün regl günüm 2 gün önce pazartesi sabah erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Fakat bu akşam lekelenmelerim oldu , yapılan erken gebelik testlerinin yalnış çıkma gibi bir olasılığı oluyor mu🥲 Henüz kan testi yaptırmadım günümün geçmesini bekledim açıkcası🌿

Arbuk5234 maalesef yanlış çıkma durumu bu sıralar çoğu kişide oluyor. Benim de geçen ay hepsi silik pozitif çıktı ama adet olmuştum. En güveniliri kan tahlili

papatyaolsun yaaa🥲 Hakkımızda hayırlısı olsun artık takip edip göreceğim sonucu🙏🏻 tamamiyle başlamış değil regl ama modum da düşmedi değil

Arbuk5234 yerleşme kanaması olabilir artmazsa kahverengiyse eğer muhtemelen öyledir bence testi tekrarlayın yarın eğer kanamaya dönmezse

Arbuk5234 ben prodoctor erken gebelik testi aldım internetten tam 5 tane yaptım ve her biri diğerinden daha belirgin çıktı kan verdim yok benim de lekem geldi yerleşme kanaması dedim hatta o kadar heveslendim yani ağrım geçmiyor kanamam hala az ve kahverengi leke şeklinde bence psikolojik olarak baskıladım gibi geliyor inşallah sizinki gerçekten gebeliktir 🤲🏻

Arbuk5234 yerleşme kanaması da olabilir başka bir şeyde olabilir, kan verin regl gününüz gelmiş zaten 2 gün sonra tekrarlayacağınız test ile yorum yapılır ancak 🌸

Asligulcakirr bide en iyi erken gebelik testi olarak geçiyor çok tuhaf gerçekten 🤦🏻‍♀️ bundan 5 ay öncede kimyasal gebelik geçirmiştim inşallah hamileyimdir🤲🏻

papatyaolsun iyi canım çok şükür bende duphastonu kullandım bitti bugün yarın adet olurum adet zamanı gideceğim doktora sonra transfer süreci başlar galiba 😊 beklemek zor sıkıcı ya