hayalim35 iremd-1798 32 haftalığım sadece hastane de giydireceğim şeyleri aldım daha da bitmedi çantam 3.gebelik öyle bi yorgunluk var ki
Rabiul Damla_pelin stok yapmayın ne olur ne olmaz alerji yaparsa kullanamazsınız bende molfix aldım 4 paket 2 ayrı beden olarak indirimde diye almıştım en fazla 400 tl yanar 😂
Damla_pelin Rabiul ben kızımda Prima Molfix alerji yaptı sleepy almıştım, smdi oğlum olucak ona da sleepy alıyım dedm 😁
biranne__ Silaybooo123 kız ne erkeni hazırla gitsin boşver bende 15 haftalık oldum benim de hazırlayasım var valla eşim dur acele etme hallederz diyip duruyor 😊😊
Silaybooo123 biranne__ aynı benim eşimde öyle 😂😂 öyle dedikçe bende korkuyorum acaba bişey mi olacak kötü şu bu siye Rabbim göstermesin ilk gebeliğim kimyasal ile sonuçlandı Tekrarını yaşatmasın Rabbim
Silaybooo123 Rabiul ben kıyafetleri cinsiyeti belli olunca özene özene almak istiyorum 🤭🤭bebek arabası da e bebekte görmüştük ama dediğiniz de bulunsun aklımda
Rabiul Silaybooo123 evet canım kesinleşsin öyle al bizim cinsiyetimiz değişti aldığım bazı şeyleri değiştirdim 😆
Silaybooo123 Moonfaced ilk bebeğim olacak ama ikinci gebeliğim maalesef biri kimyasal ile sonuçlandı Rabbim tekrarını yaşatmasın
Silaybooo123 Damla_pelin bende yapacaktım sonra dedim ki en fazla ne kadar zamlanabilir😂😂😂 cinsiyetiniz belli mi peki
Damla_pelin Silaybooo123 evet oğlum olucak , bir kızım var 6 yaşında, Allahım gönlüme göre nasip etti 🙏🏻
Kbra_atss Silaybooo123 Kesinlikle lansinoh göğüs ucu kremini de listene ekle hayat kurtarıyor doğuma 1hafta kala sürmeye başla göğüs ucu olmayanlar pompa ve emzirmeden çok zahmet çekiyor