• Doğum
  • 40+1 olduk/ doğum başlamıyor

Tamamiyle ayni durumdayim dun evde e saat yuruyus yaptim 1 saat arayla ama su an yorgunluktan kalkamiyorum yataktan . Bebek kanalda epey de asagidaymis ama çıkış yolunu bulamiyor dedi doktor . Eger olmazsa suni sanci verecekler ve ben kendi sancimin gelmesini o kadar çok istiyorum ki . Suyu vs her seyi de cok normalmis

40+2 Nst de sadece bir sancım gözüktü açılma yok pazartesiye kadar doğmazsa diye strese girdim suni sancı verilecek o şekilde de açılma olmazsa sezeryana dönerse diye korkuyorum

gokyuzununogrencisii benimde 2. Nst çekildi yine hareketsiz sanırım doğuma alacak hareketsiz çıkarsa doğurtayım demişti kabul edeceğim artık çok zor geliyor

Aynur_55 aynen ayni şekilde suni sanci uzayacak mi ne kadar sürecek bilmiyorum k3ndi sancimiz olsa evde vakit gecirir son saatler giderdik hastaneye ama boylesi nasil olacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

gokyuzununogrencisii benimde ikinci dogumdu 40+1 de doğdu. Kontrolde 5 SM acikligim vardı. Sancı yoktu. Doktor eşyalarıni al gel 2-3 saate doğar dedi. Evet gittim gəldim 1 saat sonra hastaneye giriş yaptım. Tekrar kontrolde 7sm olmuşdu. Suyumu açtı Dr .yarım saat 40dk falan sonra sancım geldi 1 buçuk iki saat sonra doğdu. Hastaneye giriş 14:00du işlemler suyu açma derken sancı falan gelmesi nerdeyse 1 saatimi aldı. 16:40 da doğdu.😂 Kocama doğum günü hediyesi verdim ikinci kızını 😻

Aynur_55 aynı durumdayım . Hiç suni almadan sezaryen mi istesem diye düşünüyorum. Tecrübesi olanlar yazabilir mi?

gokyuzununogrencisii Râbbim çook yardım etsin kolaylıkla kurtarsın bir an önce. Herkes dua etsin birbirine beklemek zor gerçekten. Stres yapmamaya çalışın süreç rahat zamanda daha iyi ilerler🌸😘🥺