40+2 Nst de sadece bir sancım gözüktü açılma yok pazartesiye kadar doğmazsa diye strese girdim suni sancı verilecek o şekilde de açılma olmazsa sezeryana dönerse diye korkuyorum
40+1 olduk/ doğum başlamıyor
gokyuzununogrencisii benimde 2. Nst çekildi yine hareketsiz sanırım doğuma alacak hareketsiz çıkarsa doğurtayım demişti kabul edeceğim artık çok zor geliyor
MMerve34 naptın cnm nasılsn daha bişey yok mu
gokyuzununogrencisii bende de baslamiyordu. O gün doğurdum ama😂😂 hiç aklımda yokken. Sancı ağrı filan yoktu sıkılmıştım zaten.
AdaKaranfili yaa nolur adıma dua et tamda bugün başlasın sancım 🥺 çok kötüyüm dünden beri aklımda neler neler var.. adım Yağmur. İlk kızım 40+1 de gelmişti ama şuan kardeşinden tık yok sezaryendem çok korkuyorum bide suni sancıyla da açılma ya olmazsa mahvolcam
gokyuzununogrencisii benimde ikinci dogumdu 40+1 de doğdu. Kontrolde 5 SM acikligim vardı. Sancı yoktu. Doktor eşyalarıni al gel 2-3 saate doğar dedi. Evet gittim gəldim 1 saat sonra hastaneye giriş yaptım. Tekrar kontrolde 7sm olmuşdu. Suyumu açtı Dr .yarım saat 40dk falan sonra sancım geldi 1 buçuk iki saat sonra doğdu. Hastaneye giriş 14:00du işlemler suyu açma derken sancı falan gelmesi nerdeyse 1 saatimi aldı. 16:40 da doğdu.😂 Kocama doğum günü hediyesi verdim ikinci kızını 😻
gokyuzununogrencisii Râbbim çook yardım etsin kolaylıkla kurtarsın bir an önce. Herkes dua etsin birbirine beklemek zor gerçekten. Stres yapmamaya çalışın süreç rahat zamanda daha iyi ilerler🌸😘🥺
MMerve34 yaaa hayırlısı inş cnm rabbim kolaylık versin