Kızlar 25+4 teyim. 57 kilo ile hamile kaldım şu an 72 kiloyum 😣 o kadar dikkat ediyorum. Tatlı falan yemiyorum. Kahvaltı, akşam yemeği ara öğünde de bir muz 3 ceviz yiyorum. Aydan aya kontrole gittiğimde 4 kilo falan almış oluyorum. Doktorum sağlık ocağına yönlendirdi. Yarın şekerime bakcaklar. Ayrıca bebeğimde sorun yok, o alması gerektiği kadar alıyo ben çok alıyorum 🥺 Bunu yaşayan var mıı??
Kilo alımını durduramıyorumm
Sedbng evet haftana göre fazla almışsın baya canım mutlaka baktır şekerine bende ikinci oğlumda 22 ye kadar 6 kilo almıştım şekerim çıkmıştı nitekim şimdi 3. Oğluma hamileyim 22+3 haftalik hamileyim 4 kilo aldım inşallah yine şekerim çıkmaz ama şeker kaynaklı olabiliyor hızlı kilo alımı dikkat etmekte fayda var
Ben de çok kilo aldım ama aşırı zayıftım boyum uzun ve 52 kiloydum şimdi 72 kiloyum 37 haftalık hamileyim, şekerim de çıkmadı ama çok hızlı kilo aldım doktorum kilom hakkında kötü bir şey söylemedi aksine güzel olmuş kilo alman dedi 😂 beni tek teselli eden insan doktorum
Sedbng bende 55 hamile kaldım 70 tim en son artık bakmayı bıraktım psikolojim bozuluyor ama ben normal görüyorum hareketsizin ve porsiyonlarım ekmek tüketimim arttı pilatese başlayacağım artık
- Düzenlendi
Sedbng bende 56 ile hamile kaldım 33 haftalığım ve 73 kilo oldum. 24.haftada şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıkmıştı inşallah seninde temiz çıkar. Sanırım vücudumuzun yağ depolamaya ihtiyacı varmış bebek için. bende kollarımda bacaklarımda çok fazlalık göremiyorum çünkü. Bence doğumdan sonra hızlıca gidecek 🙏🏻
Sedbng tiroitlerinz normal mi
Minikkimyager tiroit değerlerim yüksekti. 2. Aydan itibaren İlaç kullanıyorum. Normal şuan. Az önce hem şeker yüklemesi hemde kan testi verdim. Tekrar bakılcak işte. Yarın inş güzel sonuçlar çıkar
- Düzenlendi
Sedbng ilk gebeligimde 50 kiloyla hamile kaldım 80 le.dogurdum .şekerim yoktu ama tiroitlerim vardı .doğumdan sonra normale döndü tekrar eski kiloma geri döndüm.ikinci gebeliğim şuan 55 kiloyla hamile kaldım yine 80 e doğru gidiyorum.seker yoksa çok takmayın bence .tiroite bağlıyorum ben