Gzlhn ya bişey yemeye korkar oldum gerçekten. Hani yiyip yiyip kilo almayan o kişi bendim önceden 😅 şimdi bu hızı nasıl kontrol altına alcam bilmiyorum ki 😣😣

Sedbng evet haftana göre fazla almışsın baya canım mutlaka baktır şekerine bende ikinci oğlumda 22 ye kadar 6 kilo almıştım şekerim çıkmıştı nitekim şimdi 3. Oğluma hamileyim 22+3 haftalik hamileyim 4 kilo aldım inşallah yine şekerim çıkmaz ama şeker kaynaklı olabiliyor hızlı kilo alımı dikkat etmekte fayda var

Sedbng diyetisyenle görüşebilirsiniz belkide muz ceviz vs kilo aldırıyordur beyaz ekmeği bırakın ekmek pilav makarna tüketmeyin şekerli karbonhidrat alımını kesin

Sedbng işte onu diyorum bu hızla 15 kilo daha alırsın o yüzden artık diyetle devam etmeni tavsiye ederim 🥰

Sedbng en azından diyetle almazsın inşallah doğuma kadar umarım şekerinde çıkmaz

Ben de çok kilo aldım ama aşırı zayıftım boyum uzun ve 52 kiloydum şimdi 72 kiloyum 37 haftalık hamileyim, şekerim de çıkmadı ama çok hızlı kilo aldım doktorum kilom hakkında kötü bir şey söylemedi aksine güzel olmuş kilo alman dedi 😂 beni tek teselli eden insan doktorum

ayisit benimde boyum 1.73 aşırı zayıf sayılırdım. XS beden giyiyordum yani. Ama doktorum her ay çok fazla kilo aldığımı söylüyo. Bilemedim. Görünüşümde de sanki sadece karnım büyümüş gibi. Kollarım bacaklarım yüzüm şişmedi. Acaba yapısal mı? Siz nereden kilo aldınız?

Sedbng bende 55 hamile kaldım 70 tim en son artık bakmayı bıraktım psikolojim bozuluyor ama ben normal görüyorum hareketsizin ve porsiyonlarım ekmek tüketimim arttı pilatese başlayacağım artık

Sedbng bende aynıyım 63 64 ile öğrendim şimdi 27 olduk 82 olmuşum senin gibi 2 öğün yemek yiyorum ekmek yok ceviz muz yiyorum kilo almayı durduruyorum perşembe şeker testi yapılacak bana da 🥲

Sedbng bende 56 ile hamile kaldım 33 haftalığım ve 73 kilo oldum. 24.haftada şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıkmıştı inşallah seninde temiz çıkar. Sanırım vücudumuzun yağ depolamaya ihtiyacı varmış bebek için. bende kollarımda bacaklarımda çok fazlalık göremiyorum çünkü. Bence doğumdan sonra hızlıca gidecek 🙏🏻

Sedbng yapısal olabilir dışarıdan gören bana da aa hiç kilo almamışsın diyor en çok kalça ve göğüsüm büyüdü bu dönemde, zaten doğumdan sonra net bi 5-10 kilo gidiyor dediler umuyorum öyledir 😅

Minikkimyager tiroit değerlerim yüksekti. 2. Aydan itibaren İlaç kullanıyorum. Normal şuan. Az önce hem şeker yüklemesi hemde kan testi verdim. Tekrar bakılcak işte. Yarın inş güzel sonuçlar çıkar

Sedbng ilk gebeligimde 50 kiloyla hamile kaldım 80 le.dogurdum .şekerim yoktu ama tiroitlerim vardı .doğumdan sonra normale döndü tekrar eski kiloma geri döndüm.ikinci gebeliğim şuan 55 kiloyla hamile kaldım yine 80 e doğru gidiyorum.seker yoksa çok takmayın bence .tiroite bağlıyorum ben

Sedbng 24+1 bende 11 kilo aldım 64 tüm 75 oldum. Şeker yüklemesi yaptırdım cikmadi bende tatlı fln sevmem zaten yemiyorum ama geceleri acıkıp yemek yediğim oluyor