Papatyam27 Oğlum 18 martta geliyor bugün kontrole gittim gün verdi aşırı heyecanlıyım ee mart anneleri sizler nasılsınız 🥹
-Eminee Papatyam27 hayırlı olsun inşallah bizde Martta ama henüz günümüz belli değil uygulamaya göre son 25 🥹🥹
Gulsah_09 Papatyam27 kaç haftalıksinix suan ben de 35+1 36 da kotrolum var gün verir mi ki diye dusunuyorum
Ozgekckm Papatyam27 18 Mart seçen baya annemiz var benimde günüm henüz belli değil 2. Gebeliğim ilki sezeryan di aslında doktorum ssvd destekliyor ama çok baskı var ağrılarım oluyor diyorum seçeyim günü piskolojik baskı kalksın üstümden🤭 Sezeryan olursam 18 Mart’ta bende 38+2 oluyorum
Tugbasuu Benim de 14 Mart planlı sezaryen olacak, ne çabuk geçti zaman hayretler içindeyim stres kaygı heyecan hepsi bir arada 🥲
Papatyam27 Gulsah_09 36 oldum bugün gittim bende önce ki gittiğimdede 18 Mart diye söylemişti bu sefer kesin dedi yani büyük ihtimalle söyler seninkide söyler
C9-3_g 13 Mart sezeryan olucam bende planlı zaman daralıyor korku stres heyecan çok karmaşık duygular halindeyim rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
FatSon9993 Papatyam27 40haftaya göre bizim 18 günümüz kaldı tahmini doğum tarihimiz 17mart ama normal doğum beklediğimiz için ne zaman gelir bilemiyorum
Blackkcat Papatyam27 ben de yarın gün alıcam,36+2 oluyorum,bakalım ne zamana verecek,18 mart isterim aslında hem eşimin doğumgünü hem çanakkale zaferi güzel bir gün🥰ama erkene verir gibi geliyor nedense
Papatyam27 Blackkcat tabi 15 13 olabilir senin ama ne kadar çok durursa anne karnında o kadar iyi diyorlar söylersin bi kere 18 diye bakalım ne dicek 🥹
ilkaaay Blackkcat benımde yarın 36+2 oluyor bende cuma gıdıcem doktora bakalım ne dıcek cok heyecanlıyım ❣️