gamze_gbdk
Ben de 1,5 senedir evliyim ve başından beri istiyorduk olmadı. Şu an 8 haftalık hamileyim. Doktor bende ve eşimde sorun görmedi eşimin değerleri bi tık düşüktü ama engel değil dediler .Baktık olmuyor doktora gittik 1yıl dolmadan. 4 kere yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi gördük. 4-5 ay sürdü. Sonra yorulduk artık ara verdik yaz tatilinde. Sonra 1 kez aşılama denedik . Aşılama da sonuç vermedi. Ve rahim filmi de çekinmiştim. Aşılamadan sonra adetim gecikmişti. Sonra diğer ay da gecikti. Düzenim bozuldu iyice dedim. Soğan kürünü araştırdım. Belki tekrar düzene girerim diye. Bu sefer iyice uzadı 45 gün sonra regl oldum. En son aralık sonu regl olmuştum 45 günü geçti adetim bu sefer daha da gecikti diye düşündüm.Sonrasında test yaptım pozitif çok şaşırdık. Biz daha çok uğraşacagız diye düşündük çok karamsardık. Soğan suyunu deneyşn lütfen belki işe yarar🙏🏻 uzun oldu kusura bakmayın. Zor bir süreç sanırım her ruhun yaratılma zamanı oluyor. En kısa sürede güzel haber alırsınız umarım.