Sevvalll42 gamze_gbdk iyi bi doktora görün bende hep gidiyodum biley yok diyolardı hatta sağ yumurtalığımda kist vardı solada bulaşmıştı iltihaptan en son iyi bi doktora göründüm iğne falan verdi çok şükür hepsi gitmiş
gamze_gbdk Sevvalll42 iyi bir doktor bulamıyorum malesef Haseki Hastanesi’ne gittim başakşehir cam ve sakura Hastanesi’ne gittim bişey demediler işte
Zynp12 gamze_gbdk bı pcos li olarak 7 yıl sonra oldu benimde rabbim seninde sesini duysun ama lütfen stres yapmayın neden olmuyir diye inşallah dualarimdasiniz 🤲
Sevvalll42 gamze_gbdk benim gittiğim doktorda kendi özel muayene yeri var yaşadığınız yerde öyle ismi duyulmuş biri varsa gidin
EZeynepKkAkaln gamze_gbdk hayır canım ovulasyon testini de yap tabiki ama regl bittikten sonra abdest al 3-4 gün boyunca değerlendir 😊
Esraduman gamze_gbdk bende de öyle bir sorun yoktu sadece pco vardı ama çok az ve hormon testlerim güzeldi. 9 ay olmadı. Birgebeningünlüğü sayfasının jelini ve ovulasyon testini kullandım. Jelini kullandığım ay oldu tavsiye ederim
gizemyldz123 gamze_gbdk Avcılar Hospitalde Sadullah hoca bu süreçleri çok güzel yönetiyor. Bence görünmeni tavsiye ederim
Asure123 gamze_gbdk psikolojik büyük ihtimal 😊 genelde çok düşünüp odaklanıp stres yapanlarda böyle olabiliyor. Sonra vazgeçip salınca kendi kendine beklemediği zaman hamile kalıyorlar😅
Minikyavrum24 gamze_gbdk adet bitiminden 3 gün sonra başlayıp her sabah aç karnına bı bardak 15 gün boyunca deneyin bı derim size yani