gizemyldz123 gamze_gbdk Avcılar Hospitalde Sadullah hoca bu süreçleri çok güzel yönetiyor. Bence görünmeni tavsiye ederim
Sevvalll42 gamze_gbdk benim gittiğim doktorda kendi özel muayene yeri var yaşadığınız yerde öyle ismi duyulmuş biri varsa gidin
Asure123 gamze_gbdk psikolojik büyük ihtimal 😊 genelde çok düşünüp odaklanıp stres yapanlarda böyle olabiliyor. Sonra vazgeçip salınca kendi kendine beklemediği zaman hamile kalıyorlar😅
Minikyavrum24 gamze_gbdk adet bitiminden 3 gün sonra başlayıp her sabah aç karnına bı bardak 15 gün boyunca deneyin bı derim size yani
Cicekcim gamze_gbdk Rabbim gönlüne göre versin inşallah sabır et Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. ❣️🤲
Umay1307 gamze_gbdk öyle tabi suan dış gebelik yaşıyorum yüzde doksan ama üzülmüyorum hayırlısı olsun diyorum dert etme bak benim oluyor ama tüpte oldu ikinci gebeliğim 🫣üzülme hiç
Bbk88 gamze_gbdk inofolik kullanın ben hamile kaldım pkoslulara iyi gekouor kimyasal oldu ama sonuçta kalabildim
ayanarta1 gamze_gbdk evet hap yumurtlamayi kolaylaştıriyor çok etkili bir ilaç bitkisel içerikli devlet ödemiyor zaten ben eczaneden direk alabilirsiniz