Zehrftma Minikyavrum24 bn bu ay denedim ama adet oldum tutmadı teglim bitince tekrar yapsam olurmu acaba
hifakim29 gamze_gbdk o kadar nasip işi ki bizde 1 buçuk senedir deniyoruz evliyiz istiyoruz doktora da hiç gitmedik raabime güvendik hayırlısı olursa veriri o bizde gelir die ve geldi
gamze_gbdk hifakim29 kayınvalidem o kadar çok baskı yapiyodu ki bana artık bunalmistim hastaneye gittim o yüzden ama Allah’a şükür ikimizde de sorun çıkmadı
persefoni gamze_gbdk stres etkili oluyor hormonlarda mümkünse kafaya takmayın ve stres olmamaya çalışın özellikle ilişki esnasında sadece bebeğe odaklanmayın. İnşallah en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz. 🙏
Dlntkesn gamze_gbdk canım biz 9 ay uğraştık sonra artk uğraşmayacağız olursa olur amaaan dedik ve hamile kaldım 😊😊 stres yapmamaya çalış anlıyorum zor ama dene en azından
gamze_gbdk Dlntkesn gerçekten deniyorum bazen aklıma geliyor bazen aklıma gelmiyor mesela yaa demekki zamanı var rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olur canım
Yigit_Yagiz_Moms gamze_gbdk hem erkekler hemde kadınlar için gebelik öncesi vitaminler var canım. Eğer probleminiz yoksa vitaminlerle başlayın değil. Protıme var mesela. Googledan yazarsanız hepsi çıkıyor
gamze_gbdk Yigit_Yagiz_Moms eşimde de bende de sorun yok canım doktora danışmadan ilaç da içmek istemiyorum açıkçası