Bbk88 benimde tek tarafımdaydı ilk küçük küçük vardı yok olup çıkıyordu küçük diye doktor aldırış etmedi çok sonrasında şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim kistin büyüdüğü söylendi hem hormon testleri hemde yumurtalık kanserine bakan CA125 testi yaptırdım hormon testlerinde bir sorun çıkmadı ama CA125 testim yüksek çıkınca doğum kontrol ilacı kullandım bir ay boyunca eğer bu ilaçlada düşmezse ameliyata kadar gidicektim şükür ki düştü meğersem adet düzensizliğinden dolayı oluyormuş bendeki bu kist patlamıyormuş beni çok korkutan doktorlar oldu bir ayda iki kere adet olmuştum bir kere en sonunda iyi bir doktor buldum profesör ve beni söyledikleriyle çok rahatlattı şeklinden bile kötü bir şey olup olmadığını anlayan bir doktor ondan sonra çok şükür ki kayboldu bir dahada çıkmadı benim gibi sorunlar yaşamamanız için yazıyorum bunları tek amacım bu kime ne faydam olursa o kadar iyi benim için Rabbim kimseye kötüsünü göstermesin ama geç kalmamak için iyi bir doktor ve iyi bir tedavi şart yani söylemem şu ki küçük doktor bunlara bir şey yapılmaz diye tedaviyi bırakmayın başka doktorlarada gidin ben aldırış etmemiştim ama büyüyebiliyorlar