ozgetumer asennaa benimde bugün kontrolüm vardı 34+5 iz dönmemiş hala doktor bundan sonra biraz düşük ihtimal diyor. 2,6 kg 25 mart için sezaryen yapabiliriz o zamana kadar dönmezse sen de düşünürsen dedi
120117 @asennaa aynı durumdayız ya dönmüyor bir türlü bu yüzden sezeryan olmak istemiyorum normal doğum istiyorum böyle ters durmayı devam ettirirse mecbur sezeryan olacakmışım doktorum dedi 😞
ozgetumer Bu yazı üstte dursun ben de çok merak ediyorum hep normal istedim ama ihtimaller nasıl acaba tecrübelere ihtiyacım var😊
Damlaalyz asennaa ilk cocugum 38+2 de doğdu hep makat gelişti hiç dönmedi zaten pek hareketli değildi şimdi kızıma hamileyim 29 da baş asagiydi 32 de makat geliş olmuştu 35 te gittim geçen hafta yine baş aşağı dönmüş 🤣 ama istediğini yapsın mecburen 2. Sezeryanimi olacam
Nuraslanklc asennaa 28. Haftada döndü onda da tesadüf mü bilmiyorum Allah’ın hikmeti inşikak suresi okumak ters bebeklerin dönmesine doğum pozisyonu almasına vesile olduğunu duyup denemiştim Allahın izniyle döndü 🫣 dene istersen hala zaman varken
Bennureyla asennaa benim ki bana şaka yapıyor. 37+ 1 oldum bu zamana kadar normal pozisyondaydı. Bugün bir gittim yan dönmüşşşşşş. Resmen birkaç gün içinde tekrar gidip kontrol edeceğiz ve dönmediyse sezeryan günü alınacak
rabisskocc asennaa ne zaman ultrasona gitsem bebeğim hep baş aşağı pozisyonunda 🤣 25 ten beri falan, Şuan 32+5im arada ters dönüyor hissediyorum ama bakalım 35 olduğumda gidicem doktora o zaman nası olucak acaba 🤣
Rbs6008 asennaa 29+1 2 keredir kontrolde göremiyoruz bile yüzü koyun yatıyo sırtını görüp geliyorz 🤣cumartesi günü kontrolum var bende merak ediyorum
asennaa Rbs6008 34. Haftadan bildiriyorum hala göremedik 😀😀 yarın tekrar kontrol var, bakalım ne bekliyor bizi 😀