Çoook şükür bu günleri de gördük zaman çok hızlı gerçekten 🥲 bu gün kontrolüm vardı bizim tosbağa makat geliş olduğu için sezaryana karar verdik . Doğumumuz nasipse 7 Martta olacak 🥲 Vee denk gelişin böylesi evlendiğim tarih 7 Mart istesek denk gelmez 😂😅 Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah son 8 💙

Dusgezgincisi bizim gibiler acı gercekleri yazıyor canım yalan mı konusayim dikislisin kalkman oturman sorun ağrılar sızılar sorun farkındaysan 1 ay sonra kendine geliyorsun yazdım her güzel şeyin acısı da oluyor malesef benim öyle oldu baskasinin daha kolay olur bünye meselesi

Ezgiyldz94 insanlari ne için korkutuyorsunuz ki zaten yeterince tedirginlik var üzerimizde böyle olumsuz konuşarak Moral bozuyorsunuz. Siz yaşadınız diye herkes aynı şeyi yaşayacak değil sonuçta.

Gul1616 benim düğün tarihimi 24 Mart çocuğum da 17 Mart’ta doğdu düğün tarihinden Bir hafta önce işte sen bir hafta daha beklerdim ama gerek yok makat gelişi olduğu için hemen aldılar

bizimde 2 Mart ilk bebişimiz heyecan dorukta o gece uyuyabileceğimi zannetmiyorum. Benimde arkadaşlarım sezeryanla doğum yaptı hiçte böyle korku filmi yaşamadılar. En fazla bir haftada normal hayatlarına döndüler. Ben pozitif hikayeleri dinleyip pozitif düşünmek istiyorum sizler de öyle yapın. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

dygakpnr ben de öyleyim ya bilmiyorum çok rahatım belki başıma ne gelecek bilmediğimdendir ama çabuk toparlanırım diye düşünüyorum