BarlasTimurunAnnesi Ezgiyldz94 2 arkadaşım da 3-4 günde ayağa kalktı siz çok nazlısınız ya da çıt kırıldımsınız herhaldeeee 1 ay heba etmişsiniz kendinizi yazık
Arasefeannesi 31 haftalığım doktorum 35 görünce tarıh verıcem dedi sezeyim doğum olucam aksıne korkmamaya çalışıyorum olumsuz yorumlar etkılıyor ama 1 haftaya ayağa kalkanlarda olmus 1 ay sonrada hemen kötüyü söyleyıp kötü enerjıyı yollamaya bayılıyoruz korkmayalım Rabbım ıznıyle güzel olacak Gul1616
Gul1616 Arasefeannesi olumsuz yorum okuduğum da veya anlattıklarında çok etkilenmiyorum açıkçası herkesin bünyesi farklı tamam illa ki ameliyat olacaksın ağrı sızı olacak ama iyileşme süresi kişiden kişiye değişir rabbim güç kuvvet versin sezaryan sonrası eşimle ben olacağız sadece inşallah çabuk toparlanırım diye düşünüyorum
Firstpreg Gul1616 Ayy ne mutlu size, çok sevindim sizin adınıza 🥰 Yazınızı okuyunca sadece içimden eyvah dedim evlilik yıldönümü yalan oldu ☺️☺️ Şaka bir yana, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲💕
Ozgeelgun Gul1616 sezeryan oldum sabahına ayaktaydım ilk yürürken o kadar korkuttular ki ölüm gibi diye alakası yok bence çok rahat kalktım yürüdüm herkeste farklı olur tabi ki ama korkmayın sakın her şey çok güzel geçecek emin olun
Gul1616 Ozgeelgun inşallah canım şu anlık bir korkum yok ama bakalım yaşayıp göreceğiz inşallah çabuk iyileşirim 🤗
ayanarta1 Gul1616 aman zor diyenleri sakın dinleme korkma herkesi vücudu farklı bende sezaryen oldum 8 sene önce. İnanın üçüncü gün is yapacak kadar ayaktaydim evde dolaşıyordm ne iş yapsam diye. Sıkılıyordum yatmaktan. Doktorun her dediğini yapin ameliyat sonrası su içmek ve yürümek çok önemli. Asla ihmal etmeyin inşallah sağlıkla güzellikle gelsin geçsin
inci_6007 Dusgezgincisi abartmış biraz ne bir iki ayı.bdn eve geldim valizi kendim yerleştirdim üçüncü gün yerde matimda mekik çektim sporcuyum hemen baslamam lazım diye.kendi işini kendin yapman Max ⅞ gün derin iyiyse ¾ gün.ondan sonra ki haftalarda yelek giy soğukta sızlıyor .iki ay sonra eski kilomdan daha aşağıda kuzenimin dugunundeydim
Kardelennn21 Dusgezgincisi hiç korkma canım ameliyatın ertesi günü hastanede saçlarımı maşalayıp makyaj yaptım Tuvalete yardımsız kendim gittim Elbette ağrın acın oluyor ama dayanılmaz değil Herkesin bir olmuyor 🥰
Nariye007 Gul1616 ayy rabbim yardımcın olsun aynı gün benimde sezeryan günüm var rabbim kolaylık versin insallah
Dygudamla81 Dusgezgincisi hiç korkmayın insanın iradesinden kaynaklı bişey yazan kişi demekki kendini kaldırmak istememiş evet tabikide ağrı sancı oluyo ama bol yürüyüş sürekli hareket ve bebiş o ağrıyı unutturuyo ki ben 5. Günümde kalkıp kızımı almaya Düzceden Ankaraya yola gitmiştim geri geldim yanımdan herkes gitti tek başıma her işimide yaptım çocuğamada baktım 🌸
Momcrn Dusgezgincisi canım ben ilk gebeliğimi kendi isteğimle sezeryan oldum vee iyiki de oldum dedim gayet kolay geçti ve 1hafta kadar biraz zorluk çekiyoruz oda yataktan kalkarken ilk ayağa kalkış zor sadece oda sürekli yürüyüş yaparsan çabuk toparlanırsın öyle sürekli yatarsan geç iyileşirsin öyle anlatıldığı gibi korkunç değil yani bu süreç ben şimdi 2ye hamileyim oda sezeryan olucak herkes bir değilki yorum yapan kişi kötü geçirdi diye sende kötü geçiricek değilsin güçlü olmaya bak korkma birşeyden ben ertesi günü hastaneden çıkarken kendi valizimi taşıyordum elimde bazı anneler normal doğummu yaptınız diye soruyordu hatta sezeryan dediğimde şaşırıyorlardı benim annem yoktu yanımda görümcem vardı oda hamileydi evde bile eşimle kaldım bi başkası kalmadı yardımcı olarak bebeğim için bir an önce toparlanmak istemiştim cesaretli olursan çook kolay bir süreç geçirirsin kimsenin yorumlarına aldırış etme insan doğuma gidecek olan. Bi anneye kötü birşey yazmamalı ya zaten psikolojik olarak iyi olmuyoruz
Ceviz6550 Gul1616 hayırlı olsun benimde oğlum 7 Mart da doğmuştu rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin 🙂