• Gebelik
  • Detaylı ultrasona gidebildiniz mi

Elifgun ben Antalya’da oturuyorum 2.000 dediler Konya’ya geldik gezmeye burada 1500 dediler ama daha 19 haftadaym 22 den önce yapmıyoruz dediler bu gidişle yaptiramayacam

Emrealtay ben İstanbul dayım burda da bazı özelller 2000 den bahsediyor 3000 e doğru gidiyor bı yerde devlette var ama randevu yakalamak nerdeyse imkansız

Mira1604 neler yapılıyor detaylı ultrasonda bilgi verir misiniz nelere bakılıyor

Devlette 15 haftalıkken verdiler randevu daha 22 ci haftama denk gelcek şekilde özelleri bilmiyorum ama Sakarya da kadın doğum hastanesi doktorun kendi veriyor sıraya sokuyor seni

Seyma-10 ay ne güzel burda kayıt aciyolar o bölüm için randevu düşürebilir sen artık

Elifgun tm cnm öğlen 2 de randevum var Allah’tan bsiey olmazsa gidecegim

Elifgun bütün organlara bakılıyor ozellıkle kalbi üzerinde çok duruyor el parmak sayısı ayakları beyin içi falan da bakıyordu

Elifgun benim doktoruma bugün sordum 2.800 dedi özel muanane benim gittiğim yer oraya perinotoloji doktoru gelip yapıyormuş arkadaşımda 2200 yaptırmış bir hastaneyi daha aradım 2.500

Emrealtay konyada 1500 diyen hangi hastane acaba bende konyadayim ama medicanada 3500/4000 arasi dediler

Elifgun 2 hafta önce yaptırdım Diyarbakır’da yaşıyorum 2500tl ödedim 😇

Bugün randevu aldım , İstanbul Çamlıca görüntüleme merkezinden, 1200 fiyat verdiler . Bi kaç hastaneye daha sordum 3 ve üzeri fiyat verdiler .