• Gebelik
  • Detaylı ultrasona gidebildiniz mi

Elifgun Pazartesi gidicez inşallah Edirne 1. Murat Devlet Hastanesi’ne randevu buldum

Ne güzel gidebiliyosunuz keşke bende randevu bulabilsem de gitsem ya İstanbul da randevu bulmak çok sıkıntılı

Seldahilal merhaba girdiniz mi ultrasona memnun kaldınız mı nelere bakıldı bide renkli ultrasondan renkli ultrason kağıdı veriyolar mı kusura bakmayın çok soru sordum bende palmiye randevu aldım 12 martta o yüzden soruyorum

Lwnnn ben girdim evt memnun kaldım abyabi iyi inceledi ordaki doktor 20 dk yakin sürdü öyle renkli bı ultarson kağıdı vermediler cnm böbrek kalp fln onlara bakıldı sonrada kendi doktoruma sonuçları gösterdim çok şükür kötü bsiey cikmadi

Elifgun mhrs uygulamasına saat 10:00 da girebilirseniz hergün randevu açılıyor ancak uygulama donuyor girip hastaneye tıklamadan beklemeniz lazım saniyeler içinde bitiyor zaten

Elifgun istanbulda özel başarı hastanesi gop selim sezer var Perinatolog ve 3000 tl bakıyor ben memnun kaldım çok doktordan ilgilendi baya

Elifgun ben özelde muayene oluyorum doktorum detaylı baktı fakat ayrıntılı ultrason nasıl bir sey bilmiyorum biz her organa yüzüne kol bacaklarına baktık ayrı detaylı için ücret almadı sonrasında başka bir doktora gitmiştik o da öyle her seyine baktı idrar torbasına böbreklere giden damarlara kadar falan ama ayrı ücret almadı merak ediyoeum bu detaylıda neler bakılıyor ayrı

Elifgun ben Kocaeli de oturuyorum devlette sıra olmuyo bide pek ilgilenmiyolarmış sanırım o yüzden özele gitmeye karar verdik eşimle Konak hastanesini aradım 11 marta vermişti 3 bin TL dedi sigortalıya falan fiyat değişmiyor aynı dedi sonra özel aktif var başiskelede orayı aradım dün oda bugüne randevu var dedi 2500 TL dedi oraya aldım bende bakalım gidicez bugün 1.30 da randevum 19+5 haftalığım ama erken değildir umarım detaylı için

Elifgun ben devlette gidiyorum Doktorum 14 marta randevu verdim smdi 19 haftaligim