Emrealtay Elifgun ben Antalya’da oturuyorum 2.000 dediler Konya’ya geldik gezmeye burada 1500 dediler ama daha 19 haftadaym 22 den önce yapmıyoruz dediler bu gidişle yaptiramayacam
Seldahilal Elifgun ben Hatay dayım burdaki hastane 1200 yapıyormuş bende bugün gireceğim 21+0 inşallah güzel geçer
Mer3459 Elifgun benim doktoruma bugün sordum 2.800 dedi özel muanane benim gittiğim yer oraya perinotoloji doktoru gelip yapıyormuş arkadaşımda 2200 yaptırmış bir hastaneyi daha aradım 2.500
Elifgun Emrealtay ben İstanbul dayım burda da bazı özelller 2000 den bahsediyor 3000 e doğru gidiyor bı yerde devlette var ama randevu yakalamak nerdeyse imkansız
birmucize1 Emrealtay konyada 1500 diyen hangi hastane acaba bende konyadayim ama medicanada 3500/4000 arasi dediler
Mira1604 Elifgun bütün organlara bakılıyor ozellıkle kalbi üzerinde çok duruyor el parmak sayısı ayakları beyin içi falan da bakıyordu
Seyma-10 Devlette 15 haftalıkken verdiler randevu daha 22 ci haftama denk gelcek şekilde özelleri bilmiyorum ama Sakarya da kadın doğum hastanesi doktorun kendi veriyor sıraya sokuyor seni
Esrayalcin Bugün randevu aldım , İstanbul Çamlıca görüntüleme merkezinden, 1200 fiyat verdiler . Bi kaç hastaneye daha sordum 3 ve üzeri fiyat verdiler .
Lwnnn Seldahilal merhaba girdiniz mi ultrasona memnun kaldınız mı nelere bakıldı bide renkli ultrasondan renkli ultrason kağıdı veriyolar mı kusura bakmayın çok soru sordum bende palmiye randevu aldım 12 martta o yüzden soruyorum