myonlychance tabiki de normal doğum.
Normal mi sezaryen mi ?
myonlychance canım herkesin doğum hikayesi farklı ama yapabiliyorsan normal dene🥰 ben normal denedim ama olmadı sezaryene döndü aslında bebişler seçiyor biraz da doğum şeklini
myonlychance bende 32 haftadayım canım hep düşünüyordum sezeryan diyordum şimdi de normal doğumu denemeden bilemem ki diyorum kendi kendime belki güzel geçecek o yüzden hareketler yapmaya başladım bakalım hayırlısı neyse o olsun ona dua ediyorum
Burcu-2634 şimdilik herşey normal gözüküyor dedi doktorum bünyem zayıf aslında biraz ama bilmiyorum bende korkuyorum açıkçası
myonlychance tabikide normal doğum en güzel bebek çıkmaya yakın sancı başlıyor bebek çıkınca kuş gibi hafifliyosun ve hemen hiç kısıtlama olmadan her hareketini
İşini yapabiliyosun
Ozdemirinannesi- doktorum da aslında en sağlıklısı normal dedi ama bilmiyorum tecrübesiz olduğum için de sanırım biraz korkmaya başladım 😅
umrumdadegil evet çok haklısın valla zaten herşey normal ilerliyor tabi şimdilik sonrasını bilemem sağlıkla gelsin inşallah senin neden sezaryene döndü acaba
Edos123 bende dua ediyorum sürekli her gün 40 dk yürüyüş önerdi doktorum pilates falan da önerdi ama bakalım
ikiprensannesi53 işte o dediğin işin en cazip tarafı çünkü benim annem de kardeşlerimi sezaryen doğurmuştu çok zordu tabi kişiden kişiye değişiyor belki onun ki zor geçmiştir ama normal doğumun kolaylığı daha fazla sanki
- Düzenlendi
myonlychance Sezeryanı hafife alarak normalden mi vazgeçtiniz. Normal doğurup normal yap diyen bi çok insan bulursunız ama sezeryan olupta sezeryan yap diyen insan bulmanız çok zor. Çünkü çok zor. Burada 2.Sezeryandam ödü kopar bi sürü insan bar . ne olduğunu bildiği için. ama ilk defa olacaklar ayyy hangisi olsa sezeryan olsun bitsin diyo ya ben gerçekten sinir oluyorum
myonlychance suyum azalmıştı doktor riske atamam dedi suni ile doğumu başlattı ama bebeğim suni sancıyı kaldıramadı malesef kalp atışı yavaşladı acil sezaryene alındım
snowglobe yok hayır vazgeçmedim zaten şuan herşey normal gözüküyor ve bende normal istiyorum sadece tecrübesiz olduğum içim hem korkuyorum hemde acaba neler yapmam gerekir diye sordum hani normal doğumu kolaylaştırmak için
umrumdadegil yaa umarım iyidir şimdi bir sıkıntı yok demi
myonlychance iyi çok şükür canım 💜
@“myonlychance”#p31629093aynj haftadayız benimde ilk olucak normali çok istiyorum bebekte buna uygun miyomum olmasına rağmen denemek istiyorum dedim doktor tamam dedi pilateslere nefes egzersizlerine falan başladım çok motiveydim bebeğim ters döndü 😂 eğer baş aşagı dönmezse gün vericek sezeryan için bence bebek seçiyo bi yerde nasıl doğacağını sanki beni iki türlüsü de korkutmuyor ikisi de acılı bi yerde
umrumdadegil çok şükür sağlıkla büyüt inşallah bebişini 🥰
myonlychance iki doğumu da yapmış biri olarak ben normal doğum diyorum
aslhnkrts9 yani doğru söylüyorsun benimde 25ten beri baş geliş böyle devam ederse normal olur dedi zaten ama insan ister istemez korkuyor ya belki daha kolay olacak belki zor herkesin hamileliği de doğumu da aynı olmuyor inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
- Düzenlendi
myonlychance iki normal doğumum var 3 sene ve 3 ay önce çok şükür iyiki de normal doğum sonrası hemen ayaklanıp kendi işlerimikendim gördüm emzirebildim de sezaryan göbeği derdi de yok
myonlychance ya ben bugün devlette çok tatlı bir doktora denk geldim yapamayacak bir durum yok nasıl ıkınman gerektiğini bilmen öğrenmen gerekiyor ve nefes egzersizleriyle süreci hızlandırırsın son zamanlarda egzersizin de önemi büyük bu üçü kolay şipşak doğum için ideal şeyler ama bebeğin normal gelmek istemese bile hızlı toparlanmanı sağlar ger zaman yapabileceğine inan dedi