Damla_pelin Busra_27_34_ amiin canm inşallah 🙏🏻😊 şimdi biri yazmış şaşırdım nasıl erkek diye tıpa tıp benim kızıma benziyor diye ama dedm doktor yüzde 90 yalan söylememiştir herhalde 😀
cactuswoman01 Damla_pelin dayanabilirim bende 2 ağustos istiyorum ama nasip kısmet bakalım yoksa 27 temmuz gibi gelir bebişim :)
HayaLim_Panbik Damla_pelin bende aslan burcuyum. Bakalim tarih olarak 18.08 verildi. Bir eve iki aslan hrrr🤭🤭🤭
tugceyenidunya Ftmsntrk benimde ayni sekilde erkek bekliyordum doktorum kiza benziyor dedi ve kiz ciktii 🫶🏻😂
Lumlum Damla_pelin 4 Ağustos gözüküyor tarihimiz şu an :) doktorumuz hastaneden ayrılmış iki saat önce öğrendim çok üzüldüm
Busra_27_34_ Damla_pelin 😁😁değişmez inşaallah sende benim gibisin sanırım burdan oludugun şeylerden de etkileniyor olmalısın
Damla_pelin Busra_27_34_ ewet etkileniyorum seviniyorum bişey alaym diyorum snra düşünüyorum falan filan 😁
Damla_pelin Busra_27_34_ yaparız bıara inşallah 😁 şimdi doktor yüzde 90 erkek diyor ultrason resmi attm buraya burdan biri olamaz kız diyor direk erkek dediği ultrasonu attm yani 😁
Damla_pelin Busra_27_34_ resim bu . Sordum emin myiz diye yüzde 90 dedi yanılma yüzde 1 dedi , bayan doktor benm bakaym dedm bende ben gördüm ya dedi ters biri biraz 😁