Evinim Damla_pelin banada dua edermisin benimde bir kizim gonul ister ki Buda erkek olsun yarin Rabbim kismet ederse cinsiyetini öğrenecem ama hislerim kiz olacak gibi dualarimdada erkek olsun var
Ftmsntrk Nghnkr yaa ne güzel çok sevindim benimde bir kızım var ikinci erkek olsun istiyordum ve belirtilerim hislerim öyleydi ama 12 de kız gibi dedi doktorumuz hayırlısı olsun 🥰
Damla_pelin Busra_27_34_ amiin canm inşallah 🙏🏻😊 şimdi biri yazmış şaşırdım nasıl erkek diye tıpa tıp benim kızıma benziyor diye ama dedm doktor yüzde 90 yalan söylememiştir herhalde 😀
cactuswoman01 Damla_pelin dayanabilirim bende 2 ağustos istiyorum ama nasip kısmet bakalım yoksa 27 temmuz gibi gelir bebişim :)
HayaLim_Panbik Damla_pelin bende aslan burcuyum. Bakalim tarih olarak 18.08 verildi. Bir eve iki aslan hrrr🤭🤭🤭
tugceyenidunya Ftmsntrk benimde ayni sekilde erkek bekliyordum doktorum kiza benziyor dedi ve kiz ciktii 🫶🏻😂
Lumlum Damla_pelin 4 Ağustos gözüküyor tarihimiz şu an :) doktorumuz hastaneden ayrılmış iki saat önce öğrendim çok üzüldüm
Busra_27_34_ Damla_pelin 😁😁değişmez inşaallah sende benim gibisin sanırım burdan oludugun şeylerden de etkileniyor olmalısın