Babyada Lykiav inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsınız 🙏🏻 bende perşembe ya da cuma yapacağım galiba
Smbemdy Benim yarin regl gunum bakalim suan gelen giden yok agrim.var oldum sanip tuvalete gidiyorum ama yok .. testler negatifti onceki gun .
Meryoss Smbemdy inslalah guzel haberler alırsın bende aşırı derecede göğüs şişliği ve ağrıması olmuştu ordan anlamıştım anormel biseydi
Babyada Rosegold yapmadım testi valla beklemedeyim, üzüleceğim yıpranacağım bir sonuç olmaz inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Smbemdy Meryoss bende uclsri cok hassasti gecen 2gun yaniyordu resmen ama.adet olacagim zamanda oluyor cok nadirde olsa.. bilemedim bekliyorum yarini hayurlisiysa duam gibi olacaksa olsun 🤲
Smbemdy Meryoss kanama falan olmadi bende sadece göğüs uclarinda hassaslik aci var birde ates basiyor .. 2gun once test yaptim ama negatif .
mrp2023 Babyada canım predictor diye bi marka test var ondan al istersen o erkende olsa sonuç veriyor
Babyada mrp2023 bende de o test var yapacağım test o ama yine de biraz bekleyeceğim iki üç gün kala yapacağım 🤭
Seyoriin97 Babyada inşallah istediğin sonucu alırsın 🙏 Ben prodoctor erken gebelik testini kullanmıştım adetime 2 gün varken çıkmamıştı. Adetim geçtikten sonra öğrendim. Geç döllenme olmuş çünkü bende. Yani eğer çıkmazsa tamamen kaybetme ümidini
Babyada Seyoriin97 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah vardır bebiş ve mutlu bir haber verebilirim 🙏🏻❤️