Babyada HayaLim_Panbik ay çok tatlısınız 🤭😅 yapamadım valla elim gitmedi teste, çıkar dememiş kimse bende umutsuzlaşmak istemedim korktum perşembe cuma yapacağım mutlaka paylaşırım 🤗💖
Babyada Lykiav o zaman sen bilirsin tabi de kasette çıkmama ihtimali biraz yüksek gibi tabi Allah bilir orasını bilemeyiz de , deneyim diyorsan tabi yap canım inşallah gönlüne göre olur 🙏🏻❤️
mrp2023 Babyada biz o şekilde yapmıştık eşimin sperm sayısında sıkıntı çıktı artık uzattık araları bakalım benimde bat 10 inşallah
Dilaradefe28 Saimeozdogan7 benimde 5 mart dun test yaptm sonrasinda bir silik cizgi cikti ama kurumadir diye umutlamiyorummmm 😒😒😒
Babyada mrp2023 gönlünüzce olsun inşallah 🙏🏻 biz yeni denmeye başladık o yüzden sadece ben muayene oldum eşim olmadı doktor da gerek görmedi önce deneyin dedi
minikfasulyeannesii Babyada inşaAllah hamile sindir ezan okunurken yazıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın amin 🌸
Babyada minikfasulyeannesii amiiin inşallah,ne güzel bir dua rabbim gönlünüzden geçeni versin size de 🙏🏻❤️