Babyada Snemrcan ovulasyon testi yapmadım, adet bitiminden itibaren gün aşırı değerlendirdik 🙏🏻 siz yaptınız mı test
Babyada Xhal adet olacak sökülemiyor gibi alt karın ve kasık ağrım var sanki böyle pıt pıt sesler geliyor karnımdan şişlik var. Göğsüm şiş, iştahım açıldı, bir de cildim özellikle dudaklarım inanılmaz kurudu hiç olmazdı böyle 🤗
Ayla0101 Babyada benim sadece gaz olusmustu inanılmaz başka hiçbir belirtim yoktu. İnşallah bebiş geliyordur🤲🏻
yalandunyaa Babyada benim de 3 gün kaldı olmama bel ağrım vardı feci şekilde yorgunluk bitkinlik vardı bir kaç gün önce ama tavuk suyundan midem bulaşmıştı 🦧 oğlum da ispanaktan bulaşmıştı bakalım sonuç ne gösterecek birde çok gegiriyorum bilemedim 🤭
Goktuggul Babyada canım olacağı varsa olur kısmet ne zmn olrsa kendine vakit geçirmek için ayrı bir aktivite yarat ve biraz daha zaman geçir istersen çok zor biliyorum ama senin için daha iyi bu olur
Babyada Smbemdy Merve-metin kızlar test yapamadım henüz bir iki gün daha beklemeye ikna oldum kendimce. Bekliyorum 🥹
Babyada Lykiav inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsınız 🙏🏻 bende perşembe ya da cuma yapacağım galiba