Babyada Belirtilerim artarak devam ediyor. BAT 3 MART. Umarım regl değil gebelik belirtileridir. Dualarınıza ihtiyacım var, çok heyecanlıyım ilk kez test yapacağım ve bu kadar yükseldim 🤭
Meerrii Babyada Benim bat 2 Mart dayanamadım bu akşam yaptım ama bir şey çıkmadı gibi hayırlısı bakalım. Benimde belirtilerim var ama ondan yola çıkarak yaptım
Babyada Goktuggul belirsizlik oldukça kendime çok yükleniyorum kaç gündür psikolojik olarak iyi bir şeye tutunmam gerekiyor ve sanırım sebep olarak bu olsun istiyorum 🥹ama evet belki de çıkmayacak
Babyada Meerrii yapmasam mı ki, çok kararsızım ya off 🥹 zor bir süreçten geçiyorum galiba bunu kendime iyi gelecek gibi düşünüp gözümde çok büyütüyorum
Goktuggul Babyada canım olacağı varsa olur kısmet ne zmn olrsa kendine vakit geçirmek için ayrı bir aktivite yarat ve biraz daha zaman geçir istersen çok zor biliyorum ama senin için daha iyi bu olur
Babyada Boncukk123 inşallah verebilirim, kararsızlık çok zor🥹 çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için 🤗
Ayla0101 Babyada benim regl 3 gün geçmişti test yaptığımda. Ama o güne kadar belki 50 den fazla test yaptım. Su an çok şükür Allah’a 24+3 gündür bebeğim benimle. Sen çok istediğinde değil rabbim istediğinde geliyor. Tüm isteyen anne adaylarına Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin. Her gece bunun için dua ediyorum🌸
Xhal Babyada 10. Gün geçikmemin ben bugün açık pembemsi akıntım geldi silince bekliyorum ağrım var olacak gibi test yaptım 3 4 gün önce çıkmadı bekliyorum 15. Gün yapacağım mevsimsel geçikmede olabilir diye
Babyada Ayla0101 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 amin inşallah isteyen herkese nasip olsun 💖
Babyada Xhal umarım gönlünüze göre olsun sizinde, bende bilemiyorum gecikmem vs henüz olmadı. Sabırısızm biraz ve belirtiler de artınca heyecanım iyice arttı bakalım ne olacak 🙏🏻