Moonlight7 aa gerçekten iyiymiş bayağı fiyatlar hastane hakkında biraz kötü yorumlar okumuştum da sizce nasıl hastane hemşire ebe durumları
İstanbul Avrupa DR ÖNERİSİ lütfen:(
Mommelike ben çok memnunum hemşireler ebeler doktorlar hepsi çok iyi bence. İlk gebeliğim benim en başından beri oraya gidiyorum hastaneye yattığımda oldu çok ilgililerdi. Şuan sadece yenidoğan yoğun bakımı tadilattaymış erken doğum riskim var benim bugün sancılarım çıktı o yüzden Bahçelievler medipole yönlendirildim her ihtimale karşı doğum başlarsa yoğun bakım gerekebilir diye orası daha pahalı ama orası da çok iyi aklınızda bulunsun😊
Moonlight7 yaa çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hemen bakıcamşeker testinden sonra özele geçmeyi düşünüyorum yanı 25 ten sonra ki kontroller için umarım dezavantajım olmaz sonradan geçiceğim için benımde ilk gebeliğim 😅 sizde sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Mommelike ücretini bilmiyorum ama Gaziosmanpaşa da Avrasya Hastanesi’nde Atilla bey var çok iyi diyolardı benim doğum yaptıpım zamanda 2022 yılında tabi bugün baktım halen o hastane de
Moonlight7 ya birde son olarak doğum ücretini öncesinde mi alıyolar sonrasındamı yetişilmeme gibi durumda özeldeki ödeme yanıyor diye duydum da o yüzden soruyorum
Mommelike amin inşaAllah sağlıkla alalım kucaklarımıza🤲🏻 hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin benim arkadaşımda orda doğum yaptı başlarda devlete gidiyordu son haftalarda oraya gitti ve orda doğum yaptı o da gayet memnun kalmıştı bende onun sayesinde gittim 😊
Burcu-2634 teşekkür ederim bakıcammm ❤️
Mommelike sizi doğuma alacakları zaman önce muhasebede ödeme yapıyorsunuz yatışınız yapılıyor odanıza geçiyorsunuz 😊
Moonlight7 aa çok iyi tamamdır teşekkürler
- Düzenlendi
Moonlight7 ssvd yapiliyomu acaba bilginz varmi
Burcu-2634 ben gidiyorum ona 1200 tl muayene doğum daha var diye konuşmadık hiç ☺️
Moonlight7 ben de bahçelievler Medipol ’e gidiyorum ama tsk indirimi yapmıyoruz demişlerdi 🥺
Sevilaypak baya uçmuş fiyatlar valla Allah yardımcınız olsun ama güzel ilgili bi hastane ben orda Fatma hoca da doğum yapmıştım
Burcu-2634 amin amin inşallah atlatırız geçer sağlıkla bu süreçler , yani hastane ve doktor konusunda biraz endişeliyim detaylı ultrasonu bekliyorum. Doktor biraz sert net tavırlı ben yapı olarak fazla narin kalıyorum 😂
Sevilaypak detaylı ultrason için doktorum beni başka hastaneye yönlendirmişti şimdi neden öyle yaptığını hatırlayamadım 🙂
Merhaba benim doktorum Sefaköy’de özel muayenehanesi var Aliye iskenderova çok memnunum doktor gibi değil inan abla gibi resmen ben çok zorluklar yaşadım ilk kürtaj olmak zorunda kaldım sonra dış gebelik yaşadım 3. Hamileğimde çok şükür kızım oldu ve doktorum hep yanımdaydı çok destek oldu ve en önemlisi istediğim her saatte ulaşabiliyorum
Burcu-2634 uzun zaman geçmiş ya ☺️ atilla kendi yapıyormuş bende duyunca aslında şaşırdım kızımda bu hastaneye gitmiyordum ama başka yerde yaptırmıştım bende kadın doğum doktoru yapmamıştı
Sevilaypak iyi bari doktorunuzun yapması iyi bence 🙂