Mommelike 22.Haftadayım hep devlete gittim şuana kadar doğum için hala doktor araştırıyorum memnun olan varsa paylaşabilir mi ücretiyle birlikte
Burcu-2634 Mommelike ücretini bilmiyorum ama Gaziosmanpaşa da Avrasya Hastanesi’nde Atilla bey var çok iyi diyolardı benim doğum yaptıpım zamanda 2022 yılında tabi bugün baktım halen o hastane de
Lavinya21 Mommelike bende avcılar Anadolu hastanesine gidiyorum muayene 800₺ doktorum çok iyi çok mükemmel üstüne denk gelmedim gerçekten 🌺
aogoya Mommelike bht clinic tema hastanesi Neslihan kılıçta doğum yaptım aşırı memnum Birde dr Serpil kırım var özel muayenehanesi Bahçeşehirde oda çok mük doktor
Hazall23 Mommelike esenler medipol dr damla hanım 900 tl muayene normal doğum 14 bin zorunlu s. 18 sanırım yada 16 emin değilim
Moonlight7 Sefaköy medipole gidiyorum muayenesi 900 tl yanlış hatırlamıyorsam ben tsk indirimiyle gittiğim için 630 ödüyorum. Doğum ücretleri de normal 16bin, zorunlu sezeryan 21bin,isteğe bağlı 35bin benim doktorum.
Moonlight7 Mommelike ben Elif seçkin alaça gidiyorum. Muayenesi güncel, doğum ücretlerinide geçen ay öğrenmiştim zam gelecek bekleyin demişlerdi son hali bu şekildeydi
Moonlight7 Anneyimbennnr hatta normal doğum 14binmiş ben yanlış hatırlamışım verdikleri kağıda baktım. 14-16 arası diyor benim doktorumun 14binmiş
Mommelike Moonlight7 aa gerçekten iyiymiş bayağı fiyatlar hastane hakkında biraz kötü yorumlar okumuştum da sizce nasıl hastane hemşire ebe durumları
Moonlight7 Mommelike ben çok memnunum hemşireler ebeler doktorlar hepsi çok iyi bence. İlk gebeliğim benim en başından beri oraya gidiyorum hastaneye yattığımda oldu çok ilgililerdi. Şuan sadece yenidoğan yoğun bakımı tadilattaymış erken doğum riskim var benim bugün sancılarım çıktı o yüzden Bahçelievler medipole yönlendirildim her ihtimale karşı doğum başlarsa yoğun bakım gerekebilir diye orası daha pahalı ama orası da çok iyi aklınızda bulunsun😊
Mommelike Moonlight7 yaa çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hemen bakıcamşeker testinden sonra özele geçmeyi düşünüyorum yanı 25 ten sonra ki kontroller için umarım dezavantajım olmaz sonradan geçiceğim için benımde ilk gebeliğim 😅 sizde sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Mommelike Moonlight7 ya birde son olarak doğum ücretini öncesinde mi alıyolar sonrasındamı yetişilmeme gibi durumda özeldeki ödeme yanıyor diye duydum da o yüzden soruyorum
Moonlight7 Mommelike amin inşaAllah sağlıkla alalım kucaklarımıza🤲🏻 hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin benim arkadaşımda orda doğum yaptı başlarda devlete gidiyordu son haftalarda oraya gitti ve orda doğum yaptı o da gayet memnun kalmıştı bende onun sayesinde gittim 😊
Moonlight7 Mommelike sizi doğuma alacakları zaman önce muhasebede ödeme yapıyorsunuz yatışınız yapılıyor odanıza geçiyorsunuz 😊
Burcu-2634 Sevilaypak baya uçmuş fiyatlar valla Allah yardımcınız olsun ama güzel ilgili bi hastane ben orda Fatma hoca da doğum yapmıştım