Kızlar iyi akşamlar benimde normalde bugün olmam lazımdı adet ama daha olmadım sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Adete 5 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı ???
Merhaba kızlar benim de bat 5 Mart 29una kadar beklemeyi düşünüyorum test için bekleyebilirsem 🤭
Babyada adete 5yada 6 gün vardı yaptım silik çıkmıştı
Aminealeyna valla herkes bir şey diyor bende bilemedim ki, ilk test yapma deneyimim olacak ondan heves ve heyecanımda çok fazla. Ama sanırım biraz daha bekleyeceğim kesin sonuç için, çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️
ebruli2210 benimde 5 ilk dk cikmadi sonrasinda silik cizgi cikmis ama kurimadir bence oyuzden umutlanmiyorum artik hevesim kalmadi 🥲
Babyada bende adetime 3 4 gün varken yapmıştım silik çizgi çıkmıştı Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻
yeni-annelik amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Dilaradefe28 ben de bu sabah yapacaktım cesaret edemedim yarına kalsın bari 28 olur sonuç güzel çıksın da 🥹😍
Belirti olarak gaz sancısı çeken var mı gün içinde aşırı derecede gazım oluyor üşüttüm sanıyorum ama akşam kadar geçmiyor
Bende adete 5 gün kala çok daha dandik bir testle öğrendim silik çizgiyle. Erken gebelik ise gösterir yapın gitsin. Negatif çıkardı üzülürseniz şöyle düşünün regl olduğunuzda da aynı üzüntüyü yaşayacaksınız zaten
ebruli2210 insallah pozitifi goruruz 🥰
Busraaslantas evet iki üç gün kala yapacağım zaten dayanamıyorum , dediğiniz gibi adet olunca zaten üzüleceğim hayırlısı bakalım🙏🏻 çok teşekkür ederim ilginize 💖
Dilaradefe28 inşallah canım yarın sabah yapacağım bakalım 🥰
ebruli2210 evet bende de şişkinlik ve gaz vardı