Esraduman adet döngüm 26 gün. Düzenlidir adetim. Öncesinde böyle belirtiler yaşamıyordum sadece adet olmadan bir iki gün önce karnım vs ağrırdı. Ondan biraz yerimde duramıyorum 🥹

Bat 4 benim. Bugün sabah 2. İdrarla test yaptım negatif çıktı🥹 bence bir kaç gün bekle 🙏🏼

Busraltn bekleyecek gibiyim , herkes olumsuz konuşunca test yapmaya hevesim kaçtı valla beklemek sanırım en iyisi 🥹 gönlünüzce olsun sizinde 🙏🏻

Babyada teşekkür ederiiim 🥰 cuma günü tekrarlayacağım testi bende prodoctorla yaptım. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize Rabbim gönlüne göre versin 💘

Busraltn inşallah amin çok teşekkür ederim 💖 bende de predictor var. Yarın yapacaktım ama vazgeçtim olumsuz yorumlardan dolayı çıkmazsa üzülürüm diye 🥹

Benim de 3 Mart. Predictor ile test yaptım negatif çıktı, bu aylık yine olmadı diye düşünüyorum, umarım sizin ki pozitif çıkar 😊

Babyada 10 gün varken yapmıştım ben çıkmıştı ilk idrarla da değil akşam

Kızlar iyi akşamlar benimde normalde bugün olmam lazımdı adet ama daha olmadım sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı

Merhaba kızlar benim de bat 5 Mart 29una kadar beklemeyi düşünüyorum test için bekleyebilirsem 🤭

Nuruzunn herkes o kadar umutsuz konuşuyor ki, emin olamadım. Negatif çıkarsa üzüleceğim sanırım onu göze alamadım, ilk kez test yapacağım çünkü 🥹

Dmt0 gönlünüzce olsun inşallah, bende çok kararsızım yapıp yapamamakta çünkü negatif çıkarsa üzüleceğim hayatımda ilk kez test yapacağım 🥹

Babyada bence adetine 1 gün kala veya adet günün yap canım sendeki test çok iyi zaten bizede yaz merak ederim 🙏🏻🥹 inşallah hamilesindir

mrp2023 evet bende artık öyle düşünmeye başladım, herkes olumsuz çünkü yaparsam negatif görmüş olacağım en azından biraz daha bekleyip kesin sonuca ulaşmış olayım 🙏🏻 paylaşırım tabi inşallah güzel haber olsun da , çok teşekkür ederim ❤️