Babyada Bat 3 Mart. Predictor erken gebelik testi yapacağım. Adetim sökülecek sökülemiyor gibi bir ağrı var sabahtan beri, halsizlik, göğüste şişkinlik vb belirtiler de var ama regl de olabileceği için meraklanıyorum. Sizce yapmalı mıyım ?🥺
ayse__ Babyada şimdi çıkmazsa eğer sabah ki idrarla daha net çıkar elinde bir tane varsa şimdi yapma sabahı bekle derim
Esraduman Babyada ben 2 gün gecikmeyle yaptım 2. Çizgi çok netti ama beta 96ydı bence en azından adet gününü bekle. Pozitif olsa bile negatif çıkabilir. Özellikle adet döngülerin uzunsa kesin bekle geç döllenme oluyor çünkü
Babyada ayse__ yarın sabah yapacağım sanırım, şimdi sıvı çok tükettim. Teşekkür ederim inşallah vardır 🙏🏻
Elifelif0110 Babyada ben dayanamayıp akşam öğle sabah her saat yapmıştım 😂 hepsinde de çıktı güzel sonuçlarınız olsun inşallah 😊
Babyada Esraduman adet döngüm 26 gün. Düzenlidir adetim. Öncesinde böyle belirtiler yaşamıyordum sadece adet olmadan bir iki gün önce karnım vs ağrırdı. Ondan biraz yerimde duramıyorum 🥹
Babyada Busraltn bekleyecek gibiyim , herkes olumsuz konuşunca test yapmaya hevesim kaçtı valla beklemek sanırım en iyisi 🥹 gönlünüzce olsun sizinde 🙏🏻
Busraltn Babyada teşekkür ederiiim 🥰 cuma günü tekrarlayacağım testi bende prodoctorla yaptım. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize Rabbim gönlüne göre versin 💘
Babyada Busraltn inşallah amin çok teşekkür ederim 💖 bende de predictor var. Yarın yapacaktım ama vazgeçtim olumsuz yorumlardan dolayı çıkmazsa üzülürüm diye 🥹
mrp2023 Babyada bence adetine 1 gün kala veya adet günün yap canım sendeki test çok iyi zaten bizede yaz merak ederim 🙏🏻🥹 inşallah hamilesindir
Dmt0 Benim de 3 Mart. Predictor ile test yaptım negatif çıktı, bu aylık yine olmadı diye düşünüyorum, umarım sizin ki pozitif çıkar 😊
Babyada Dmt0 gönlünüzce olsun inşallah, bende çok kararsızım yapıp yapamamakta çünkü negatif çıkarsa üzüleceğim hayatımda ilk kez test yapacağım 🥹