- Haftaya giricem ama tık yok kızlar medine hurması yedim, ilişki deseniz oda tamam yürüyüş yaptım ördek yürüyüşü de yaptım ama tık yok bu gidişle suni sancı vericek doktorum korkuyorum başka önereceğiniz kesin doğum başlar dediğiniz bir şey varmı
38+4 tık yok
2512tugbaclk ben de aynı durumdayım. Karnım kasılıyor diye ördek yürüyüşü de yapamıyorum anca evde fazlaca dolanıyorum iş yapıyorum vs. Bide Tunus hurması aldım ondan yiyorum günlük 10 tane falan. Ama ne gelen var ne giden 🥲 Perşembe 39 haftalık olacağız 🥲
Maydogdu34 aynen bende perşembe 39 olucam doktorum 41 e kadar bekleyebiliriz istersen suni sancı yada sezeryan yapabiliriz dedi ama ikisinide istemiyorum
2512tugbaclk ben devlete gidiyorum. Önceki doğumum normal olduğu iicn doktor normalden gideceğiz dedi. Bebekte bı aksilik olmadığı müddetçe normal için bekleyeceğiz ve suni alıcam diye biraz korkuyorum. Aslında korkum suni sancidan değil de uzun sürmesinden 🥲
Maydogdu34 sen yine tecrübeliymişsin, benim ilk doğumum ve çok endişeliyim
2512tugbaclk hiç korkma 🩷 öyle ya da böyle doğacak sonuçta doğumdan sonrasına odaklan 💞 hayırlısı ile gelsin de bebislerimiz gerisi geçiyor zaten sancı, dikiş vs geçici şeyler 🏵️
2512tugbaclk Ben 40+1 im 40+5 e kadar bekleyeceğiz ama hiçbir şey yok ne açılma ne sancı yani gelmek istediği zaman gelecek ne yaparsak yapalım elimizde değil ☺️☺️
Maydogdu34 alttan muayene bile olmayan iğneden korkan biriyim🥲 ama gel gör ki normal doğum istiyorum umarım nasip olur sağlıklı şekilde.. tabiki doğum sonrasını düşünüyorum ama suni sancı almak ve sezeryan beni çok korkutuyor
leyligul234 kesinlikle.. doktorum ölüm günümüzü ve doğduğumu günü asla değiştiremeyiz demişti.. ama işe diğer yönden bakarsak aşırı büyüdü artık içimde yer kalmadı sağlıkla doğsun istiyorum artık🥰
2512tugbaclk Çok haklı ☺️ ama evet artık cok zorluyor her açıdan umarım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız 🤲🤍 dua edelim birbirimize kendi sancımızla doguralım, kimin duasinin kabul olacağı belli olmaz 🕊️
2512tugbaclk doğum zamanı geldiğinde korkun kalmiyor zaten yeter ki dogurayim diyorsun gözünde büyümesin bunlar yoksa strese girersin 😌🌸 suni sancı o kadar da kötü değil aslında normal sancın olsa da canın biraz acıyacak suni sancı olsa da. Bunlar hep bebişin gelmesi için 🥰
leyligul234 inşallah canım inşallah elbet doğacaklar hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin rabbim🌸
Maydogdu34 aslında böyle düşünerekden bazen kendimi teselli ediyorum ama tabi ufak ufak korkular oluyor☺️ herşeyin hayırlısı olsun inşallah ya🥹
2512tugbaclk aminn inşallah 😌 ben ilk çatı muayenesinde sıra beklerken korkudan tansiyonum düşmüştü 🤣🤣 şimdi düşününce gülüyorum tabi 😁 inşallah tüm hamişlerin doğumu beklediklerinden cookkk daha kolay ve rahat geçer 🩷🤲
Maydogdu34 ben çatı muayenesi olmadım hala korkuyorum düşününce😄
2512tugbaclk kendini kasma yeter, inan korkulacak bişey değil 💞 ben farketmeden kasmistim biraz canım yanmıştı ama anlık zaten. Zaten normal doğum zamanı sürekli bakıyorlar o zaman artık hissetmiyorsun bile, dogurayim da evime gideyim diye bakıyorsun 😂
38 haftalık olduk çatı muayenesi olucam diye aklım çıkıyo daha önce 1 kez alttan muayene oldum aşırı kastığım için kanamam olmuştu ertesi gün bi daha nasıl cesaret etcem bilmiyorum 🤷🏻♀️
Maydogdu34 bakalım doğum anı gelsin napıcam eyvah eyvah☺️
Serenaypolatt ben hiç olmadım 39. Haftama giricem nedense korkuyorum herşeyden doktorumda çatı darlığı denen şey doğumda belli olur diye hiç muayene etmedi
2512tugbaclk 39+2 tık yok 😢