Benim iki gündür aşırı baskı ve batma hissin var bu sancı mi bilmiyorum ama bu gün kontrolde açıklık hiç yok dedi doktorum 😐

Sulens benim çok hafif bel ağrısı oluyor geceleri ve alttan baskı , çatı ağrısı daha şiddetlendi gibi. Bugün muayene oldum bebek 3400 dedi iri değil dedi ama bana çok gibi geldi nasıl dogurucam bilmiyorum. Nstde de sancı çıkmadı. Çatı muayenesi yapmadılar 40 a kadar bekleyeceğim gibi görünüyor sonrası suni olur diye düşünüyorum 😶

2512tugbaclk ben tam 41+0 da dogum yaptım sadece sancilarim vardı Hafif hafif.ve doğum yapacağım gün muaynede 0 açıklık dediler ama yumuşama varmış.tabi Bn şok o kadarr merdiven iş yapma sanki boşuna ypmisjm gibi geldi.ve gece 12 de birden sancimin baslamasiyla 1 saat tek idare edebildim.bi muayene ettilerki açılma tam doğum baslamis🙈2.dogumum ama tam hissettiğim ve asla unutamayacagim bir doğum.

2512tugbaclk valla ahududu yaprağı aldım, inşallah çayını içeceğim. Ben daha çok ahududu yaprağı duydum

sumeyra14 ben hepsini denedim ise yaramiyor. Her sey cidden bebegin elinde