Yazgull_kurt22 O zaman eşine söyle sana baksın 🥹
Hamilelikte grip
Kızlar 7+ 3 kalp atışı duyar mıyım sizce
Yazgull_kurt22 ay seni bana benzettim skskk 3 hafatlık öğrendim ve öksürmekten ciğerim çıkıyordu sıcak suya bal limon koy ballı süt iç ben yataktan kalkınca ilk ballı süt içerdim o beni aşırı rahatlattı birde bolca c vitamini bolca su ve yatak istirahati kuzum zamanla azalacak dikkat et :)
Yazgull_kurt22 ben sürekli hastanede oldum enfeksiyon da kapmıştım çok zor atlattım bol bol dinlendim
Nur_3423 evet duyuluyor
@Cerentua tabi tabi gece aralıksız yatar benden haberi bile yok
@Mercimeek nane limon ve meyve bunları tüketiyorum oğlum yatınca dinleniyorum anca inşallah en kısa sürede gecer
@Silan_Abdullah hastane aklıma geldide hamile olunca pek bişi yapmazlar diye gitmedim
Yazgull_kurt22 ay ben korkumdan nane limon içememiştim😂
Yazgull_kurt22 bitki çayı zararlı diyen olmuştu
@Mercimeek ya bilmiyordum zaten Bi defa tek içtim içmem o zaman
Yazgull_kurt22 3 4 gündür çekiyorum 3 serum yedim acilde banamisin demedi. Gözlerim beynim kaslarim heryerim ağrıyor. Ve bakmam gereken bir çocuğum daha var
Yorgunlukdan gebermek üzereyim parmağımı kaldircak halim yok. Oturup hüngür hüngür ağlayasım var.
Yazgull_kurt22 burda yapılıyor aslında çünkü enfeksiyon erken gelmesine sebep olur diye dikkat ediyorlar
@YoncaD tamda o durumdayım valla resmen oturup ağladım benimde Bi oğlum var oda hasta neyle uğraşacağım şaşırdım