Ebrarabla_06 Zumra_zelal3 teşekkür ederim canım benim evet renkli olarak gördük yüzünü 39 dakika sürdü kalp böbrek herşeyine baktılar canım merak ettiğin ne varsa sor
Zumra_zelal3 Ebrarabla_06 teşekkür ederim devlet hastanesinde değil mi genel de gostermiyorlarmis die duydum
Ebrarabla_06 Zerya1212 ayyyy çok mutlu oldum canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Busra_27_34_ Ebrarabla_06 masaAllah senin ki bildiğin konsey toplantısı 😁valla insan ne kadar takmıyorum dese de takıyor benimkiler uzakta bazen tlfnla yetiyor sağolsun ona rağmen yirtasim geliyor 😁evet ya tamamen öyle olacak inşaallah ne tatlı 🥰😍😁
Ebrarabla_06 Busra_27_34_ evet kız her kafadan ayrı ses düşün 😂 ama ben he he deyip geliştirme yapıyorum kız 🤣🤣 evet canım benim çok tatlı olacak Allah’ın izniyle 🤲🥰
Mercan_72 Ebrarabla_06 anladım canım hatırlıyor musun hangi günler korunmadınız genelde. Yumurtlama günü biraz daha yüksekmiş erkek olma ihtimali
Ebrarabla_06 Mercan_72 kız bilerek hamile kalmadığım için hangi günler bilmiyorum bide sezeryandan sonra doğru düzgün adet görmediğim için hiç bilmiyorum
Seren111 Ebrarabla_06 aaa çok güzel 😊 gözünüz Aydın canım rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 darısı bana bi kız annesi olmak 😃
Dilek_sen16 Ebrarabla_06 Hayırlı olsun canımsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 Kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini canım
Dilek_sen16 Ebrarabla_06 Merhaba canım cinsiyeti öğrendim erkek bebeğim olacakk🥰kız demiştin ama olsun yanılabilir insan bazen 🥰