Zeyd_Mom_22 Ebrarabla_06 ay bende. ama inshaAlalh 38 haftalarda olucak inshaAllah🥹 buda haziranın son günlerine denk geliyor🥹
2prensesannesiiii Ebrarabla_06 amin canım benim senin bebişte adıyla büyüsün inşallah hepimizinki adlarıyla güzel kaderlerle büyüsünler tırnaklarına zarar gelmesin inşallah 🙏 🥰🙏
Ebrarabla_06 Zeyd_Mom_22 inşallah canım benim benim ki de 38 nci hafta’da ameliyat olursam Haziran’ın sonuna denk geliyor
Anneelikk Ebrarabla_06 canım. Doktor erkeğe benzetti ama tahmin dedi sadece . Erkkeden değişip kıza döner mi kolay koau acaba..genelde erkek dediler mi değişmiyor diyorlar
myangelson BirAvucmutluluk küçük tam anlaşılmıyor ama kese olarak oglumunkine benzemiyor o yüzden kız diyorum 😊
Ebrarabla_06 Anneelikk Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım❤ genelde bacak arasını gördüysen değişmez
Anneelikk Ebrarabla_06 Allah razı olsun. Ultrason cihazı iyi değil çıktı bile vemriyrolar . Mecburen merkez e özele gidecem
Ebrarabla_06 Anneelikk evet canım benim özel hastene cihazlar daha iyi ve daha güzel ona gir en kesin sonuç o zaman belli olur🤲