myangelson BirAvucmutluluk küçük tam anlaşılmıyor ama kese olarak oglumunkine benzemiyor o yüzden kız diyorum 😊
BirAvucmutluluk BirAvucmutluluk @Ebrarabla_06 merhaba yeğenim içinde tahminde bulunur musun henüz ne olduğunu bilmiyoruz 4 nisands gidecek doktorda gelin
Busra_27_34_ Ebrarabla_06 benim kizim bebiş doğana kadar 2.5 olacak inşaallah bu yüzden istiyordum ama iki yaşın bu denli zor olduğunu bilseydim düşünür muydum bilmiyorum 😁bebiş doğana kadar torpulenir diye düşünüyorum 😊
Ebrarabla_06 Busra_27_34_ benim kızım bebek doğduğundan 8-19 aylık oluyor Ben günler Sen çok ağladım istemiyorum diye Ama nasibi varmış bu dünyada 2 yaş sendromu çok çok zor etrafımdan da duyduğum kadar da çok zor geçiyor Yok yok törpülenir her türlü😁😁
BirAvucmutluluk Ebrarabla_06 canım öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla bende de hiç tutmadı takvimler fln hepsi kız çıkıyordu sonuç oğlum oluyor elhamdülillah 🤲🏻ama ilk hamileliğimde şans eseri tutmuştu erhalde
Ebrarabla_06 BirAvucmutluluk benim Çin takvimi erkek diyordu Rus takvimi kız diyordu sadece ruh takvimi tuttu Ama bütün belirtilerim her şey yüzük testi makas bıçak testi Hepsi erkek diyordu Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim amin inşallah hepimiz için🤲🥰
Busra_27_34_ Ebrarabla_06 ay beraber büyürler kız n’olacak en fazla huni takarız kafamıza 😁😁😁evet biraz zor biraz çok zor zaman zaman aşırı zor ama atlaticaz 😁tek avantajli tarafı gurbetteyim karışan olmadığı için istediğim gibi yönlendirme yapabiliyorum
Ebrarabla_06 Busra_27_34_ senin için çok kolay oluyor tek başına olmak ama bende kaynana kaynananın kaynanası görümcem hepsi ayrı bir şey der ben hiç takmam 🤭🤭 kız benimkiler bir nevi ikiz gibi büyürler o çok hoşuma gidiyor
Dclkya Ebrarabla_06 bende dün gittim 20+2 327 Gr nasıl acaba birde kıza benzetmisti dün erkeğe benzetti bir çıkıntı var Kordon’da olabilir dedi ama erkek gibi deddi detayliyi bekle dedi kız kıyafetleri de aldık 10 takım kadar
Busra_27_34_ Ebrarabla_06 masaAllah senin ki bildiğin konsey toplantısı 😁valla insan ne kadar takmıyorum dese de takıyor benimkiler uzakta bazen tlfnla yetiyor sağolsun ona rağmen yirtasim geliyor 😁evet ya tamamen öyle olacak inşaallah ne tatlı 🥰😍😁
Ebrarabla_06 _almirasmom evet canım benim inan ki iki prenses annesi olmak çok güzel bir şey bende de herkes erkek olacak dedi ama çok şükür ki kızım oluyor Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah canım benim🥰❤😍
Ebrarabla_06 Zerya1212 ohhhh çok şükür ki doğru bildim yupiii Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Ebrarabla_06 2prensesannesiiii Evet canım benim yaaa isim bulmak çok zor😣😖😫😭 bende dünden beri düşünüyorum ikinci bir isim ama eşim beğenmiyor 🤦♀️ neva çok güzel bir isim canım adıyla büyüsün inşallah🥰
2prensesannesiiii Ebrarabla_06 amin canım benim senin bebişte adıyla büyüsün inşallah hepimizinki adlarıyla güzel kaderlerle büyüsünler tırnaklarına zarar gelmesin inşallah 🙏 🥰🙏