Busra_27_34_ Ebrarabla_06 hahahaah kaza kurşunu değil ben bile isteye yaptım inan ki😁😁iki kardeş beraber buyusunler iki evladım olsun diye 😁🥰gurbetteyim nasılsa sorun olmaz dedim 😁😁😁 he okey aşkım ❤️
Ebrarabla_06 Busra_27_34_ yok Vallahi ben kendi bile isteği istemedim çünkü kızım 10 aylık da hamile kaldığım da ben isteyerek yapmadım aşk Kuşum
_almirasmom Ebrarabla_06 benımde 2. Prenses gelıyor ve bende hıslerımde yanılmadım herkes erkek olacak dedı ruyalarıma erkek bebek girdi ama elhamdulillah Allahım bana 2. Kızı nasip ettı🥹🩷🩷
Ebrarabla_06 _almirasmom evet canım benim inan ki iki prenses annesi olmak çok güzel bir şey bende de herkes erkek olacak dedi ama çok şükür ki kızım oluyor Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah canım benim🥰❤😍
Ebrarabla_06 Mercan_72 Yok canım ben ultrason resmine göre erkek Tahmin ettim ama hislerimde kız olacağını biliyordum hislerimde yanılmadım Ama tahminim de Yanıldım
ezell34 Zerya1212 inşallah yanıltır bende kız istiyorum inşallah Allah gönlümüze göre versin herkesin ilk önce sağlıklı olsunlar da
Anneelikk Ebrarabla_06 . hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende pazartesi ogrenseydim bı . Benimde bir kızım var 😍
Ebrarabla_06 Mrv-Aksy Ben artık takvimleri teorileri inanmıyorum çünkü hepsi erkek diyordu ama kızım oluyor
Hulya-003 Ebrarabla_06 ay hadi gözün aydın hissediyorsun zaten Allah ta gönlüne göre verdi insanlığa hayırlı bir evlat olsun inşlh😘
Ebrarabla_06 Hulya-003 Evet canım benim çok teşekkür ederim hissediyordum zaten Rabbim hepimizin gönlünden geçir nasip etsin
Mercan_72 Ebrarabla_06 anladım canım hatırlıyor musun hangi günler korunmadınız genelde. Yumurtlama günü biraz daha yüksekmiş erkek olma ihtimali
BirAvucmutluluk Ebrarabla_06 canım öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla bende de hiç tutmadı takvimler fln hepsi kız çıkıyordu sonuç oğlum oluyor elhamdülillah 🤲🏻ama ilk hamileliğimde şans eseri tutmuştu erhalde
Busra_27_34_ Ebrarabla_06 benim kizim bebiş doğana kadar 2.5 olacak inşaallah bu yüzden istiyordum ama iki yaşın bu denli zor olduğunu bilseydim düşünür muydum bilmiyorum 😁bebiş doğana kadar torpulenir diye düşünüyorum 😊