lalhiguk metemom_ bende 15+0 dayım mide bulantılarım geçmeye başladı belim fena ağrıyor 3 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
metemom_ lalhiguk mide bulantısı yüzünden sabit gidiyor şimdilik kilom ne yesem geri çıktığı için bir şey anlamıyorum
lidyamom metemom_ öğrenemedim 11. Haftada erkeğe benziyor dedi ama sonrakinde kız mı desem dedi yok ta göstermiyor dedi kaldı öyle kafamı karıştırdı doktorum, bende sizin gibi haftaya gidicem onda da göstermezse sonra detaylı var zaten sizinki kaçıncı hafta
lidyamom metemom_ göstermiyorsa kızdır diyenler var bana bilemiyorum sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da 🌸
annevebebek17 metemom_ banada oyle geliyor canım da bakalım halim gücüm olsa yürürüm de ilk hamileligimde böyle değildim şimdi çok yoruluyorum suda içersem inşallah
Damlaozzz 16+2 deyim bendede bazı günler baş dönmesi oluyor gözüm kararıyor tansiyon düşüklüğü de cabası . Mide bulantılarım bitti bu başladı 🥲
Damlaozzz metemom_ Birde baş ağrısı sizdede oluyor mu bilmiyorum ama inanılmaz baş ağrıları başladı bende
Aysegullcamm lidyamom benimde geçmiyor asla aksine çoğaldı ve 16. Haftama girdim bulantı ve baş ağrısı feci
lidyamom Aysegullcamm bulantılar akşam başlıyor benim sizin ? Bişey yapasımda gelmiyor böyle olunca bulantı yüzünden herseyden soğuyorum :( birde prilam kullanmama rağmen
Damlaozzz @metemom_ 9a 6 8e 6 civarlarına kadar düşüyor bende öyle olduğunda hiç yerimden kalkamıyorum genellikle sabahları oluyor
metemom_ Damlaozzz benim de duş aldıktan sonra o aralara düşüyordu soğuk suyla duş almaya başladım o da sırt ağrısı yapıyor
Aysegullcamm lidyamom yemek kokusu etkiliyor beni habire uyku halim var bu sıralar . Prilam çok gereksiz bir işe yaramıyor resmen bende kullandım hiç etkisi olmadı doktora söyledim degostirdik prizin kullanıyorum şuan daha iyi o
Zeynomsu metemom_ en rahat dönem. Hem bulantın yok yiyorsun gem de bebek ağır değil. 3. Trimester çocuk şeyinin üstüne oturuyor sanki yürüsen zor oturtmak bile bazenzor . İlk trimester ı zaten hatırlamak istemiyorum
lidyamom Aysegullcamm ilacın yan etkisi de olabilir uyku durumu ama benim de Allahtan o iyi uyuyabiliyorum 🫠 prilam bana iyi geldi eğer o olmazsa bişey yiyemiyorum
Aysegullcamm lidyamom iyi bari sana etki ettiyse sevindim benim çok aşırı bulantı sorunum var sabaha karşı gece yataktan kaldırıyor gün içinde de bulantı devam ediyor geçer inşallah
lidyamom Aysegullcamm inşallah geçer benim ilk zamanlar öyle uykudan uyandırıyordu şimdi sadece akşam başlıyor bende ilaç içip uyuyorum