metemom_ Kızlar hoşgeldin dediğime bakmayın mide bulantısı sırt ağrısı baş dönmesi tansiyon düşüklüğüyle geldi sizde nasıl gidiyor
Gamze11- metemom_ şu an 14+2 günlüğüz ama sabah bulantıları devam ediyo. İki harekette yorulma, gece uyuyamama, sürekli tuvalete gitme böyle merhaba dedik 😂
Zeynomsu metemom_ en rahat dönem. Hem bulantın yok yiyorsun gem de bebek ağır değil. 3. Trimester çocuk şeyinin üstüne oturuyor sanki yürüsen zor oturtmak bile bazenzor . İlk trimester ı zaten hatırlamak istemiyorum
1prensesannesi__ annevebebek17 iş yapiyorum bacagim agriyo oturuyorum oturma yerlerim ağrıyo kolumu kaldirsam kolum agriyo yatiyorum belim agriyo kisacasi yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal ve zamanla daha cok agirlasacagimi dusundukce kafam yoruluyo😁
Aysegullcamm lidyamom benimde geçmiyor asla aksine çoğaldı ve 16. Haftama girdim bulantı ve baş ağrısı feci
annevebebek17 metemom_ ayakta zor duruyorum belim kopuyor 15 haftalık hamileyim su içemiyorum yemek desen çok çok seçerek yiyorum hersey yoruyor beni merdiven çıkarken yoruluyorum sanki diyorum dersin dokuz aylığım
metemom_ Badeveannesi 13+5 de gittim iki kere ultrasona girdim yok göstermedi doktor tahmin bile edemiyorum detaylı ultrasonda gösterir anca dedi 😂
Badeveannesi metemom_ canları istediğinde söylüyor doktorlar çikolata yiyip git ozaman belli eder kendini
lidyamom metemom_ öğrenemedim 11. Haftada erkeğe benziyor dedi ama sonrakinde kız mı desem dedi yok ta göstermiyor dedi kaldı öyle kafamı karıştırdı doktorum, bende sizin gibi haftaya gidicem onda da göstermezse sonra detaylı var zaten sizinki kaçıncı hafta
metemom_ annevebebek17 bende kendimi 9 aylık gibi hissediyorum ya o aylar ne olacak diye korkuyorum siz hiç kilo aldınız mı
metemom_ Badeveannesi kız yedim bir sürü doktorum çok uğraştı karnımı salladı falan ama ayaklarıyla kapattı 8 gün sonra ikili tarama testi sonucu çıkacak onda gelirsen bir daha bakalım dedi vajinal ultrasonla gösterirmiş ama onu da ben istemedim enfeksiyon olduğu için
annevebebek17 metemom_ birsey yiyemeden üç kilo aldım 😔😔 tansiyonum çok düşüyor aşırı düşüyor tuz yemekten tuzlu ayran içmekten şiştim sanırım
lalhiguk metemom_ bende 15+0 dayım mide bulantılarım geçmeye başladı belim fena ağrıyor 3 kilo aldım siz kaç kilo aldınız