aysima41 Nazd1 ahahha bu doğum yapayım hemen zayıflamayı düşünüyorum şuan çok acıkıyorum şekere bakıldı şekerim yok
aysima41 Nazd1 ayy ne güzel aynısından bende istiyorum.. ben şimdi yesem 3 saat sonra açlıktan içim kıyılıyor
Nazd1 aysima41 ben ilk zamanlar öyleydim yemek yiyordum salona gelene kadar bidaha acıkıyordum artık sinirlerim bozulmuştu 😅 ama korkma her hamilede dönemsel olan bir durummuş bu 😅
aysima41 Nazd1 sadece 1 ay canım hiç bişey istememişti o ay kilo almamıştım sonra açığı kapattım ahahah neyse sağlık olsun da
Zeynooooooo Brlasen bu gun tam 28 haftalik oldum 3 hafta bundan once kontrolde 55le başladigim hamileliyim 62kilo olmuş şimdi ne kadarim hiçbir fikrim yok bu arada baya baya yemeyi cok fazla yiyorum😊
Brlasen aysima41 ben normal şartlarda da dediğin gibi besleniyorum. Benim sorunum hamilelikten önce tek öğün besleniyordum şimdi 2 ana 1 ara yiyince ilk bir kendi olmam gereken kiloya döndüm :)
1prensesannesi__ Brlasen 15+5 iz kiloli başladım 90 ile hamile kaldim 87 yim simdi henüz almaya baslamadim ama 95i geçmesem makbule geçer 😄😄