HilalYlmz _gulfer öyle dikkat ettiğim veya özellikle yediğim birşey yok ama kahvaltıda mutlaka bi yumurta ve peynire özen gösteriyorum onun dışında normal besleniyorum
bebisliozlem Pnar-70 hayır canım normal Yarın kontrolüm var 31+6 olacağız bebeğim bu kilolarda olsa mutlu olurdum 🥲
Gizema0 Pnar-70 yorumları okuyunca benimki de bana küçük geldi 34hafta 2053gr ama normal dedi doktorum 🤷♀️
Cennet_kusum16 Cana_ merhaba bişey sorucaktim doktorunuz doğumla ilgili bişey söyledi mi yani gelisimine göre olan haftayı mi baz alicak yoksa adet tarihine göre olan haftayı mi baz alicak ?
Cana_ Cennet_kusum16 evet cnm özellikle adet tarihi baz alınıyor zaten sezeryan olacağı için kilolu olsada bişey farketmiyor
Cennet_kusum16 Cana_ riskli gebeligimde benimde sizinki gibi gidiyor. Olası erken doğum ihtimalini düşünüyorum hangisi değerlendiriliyor diye. Teşekkür ederim 🌸
Cana_ Cennet_kusum16 adet tarihi baz alınıyor ama tabi ama bebek 2 hafta önde olduğundan kilosu gelişimi iyi oluyor
Cennet_kusum16 Cana_ sanırım kuvozde kalma süresi de kısalıyor öyle olunca. Zaten bı aksilik olmazsa 36 alinicak o zamana kadar inşallah böyle devam eder gelişimi 🤲
essra-91 30+5 te dün gittim 1570 gram geldi biraz minyon doğabilir dedi doktorum ilk oğlum 3800 le doğmuştu üzülüyorum iyi bakamıyorum bunda sanırım
Zeynepseyma essra-91 bence öyle düsünmeyin kuzenimde ilk çocuğunu 2800 doğurdu ikincisi hiç yemek yiyemedigi halde 7. Ayına kadar oğlu 4 kilo doğdu bence bebegin bunyesiyle alakalı
Mehemmed Gizema0 yox normal di ya .zaten her hamileliye genetik yapiya gore oluyor bebyin kilosu sizde normal yani