Zeytop 34+1 de 2386 gram doktor normal dediyse endiselenmeyin gayet güzel ilerliyorlar 🥳 Allah hepsini analı babalı sağlıklı büyütsün 🤲
maviiiss Glstn1403 25+0 gittim 777 gram 32 cm boy demişti şu an 26+2 yim Bir sonraki kontrol 29. Haftamda Doktorum normal dedi ama bakalım :)
semakayaa Glstn1403 34 haftalıkken gittim 2.420g dedi doktorum normal ilerliyor dedi suan 35.haftadayiz haftaya bidaha gidicem bakalim ne kadar olmus kızımm😌😍
Mehemmed Gizema0 yox normal di ya .zaten her hamileliye genetik yapiya gore oluyor bebyin kilosu sizde normal yani
HilalYlmz _gulfer öyle dikkat ettiğim veya özellikle yediğim birşey yok ama kahvaltıda mutlaka bi yumurta ve peynire özen gösteriyorum onun dışında normal besleniyorum
pinarokten Guler92__ 37de benimde 3 kiloydu 39da 3700 du yarın 40.hafta olcak bakalım ne diyecek doktor ama kızımın gelmeye niyeti yok 😃
Guler92__ pinarokten benim 38+4 gibi gelecek 3300 falan olacak gibi bakalım sağlıklı olsunlar da hepsi 🥰
Ebru3457 pinarokten 2 haftada nasıl 700 gram aldı bir yanlışlık olmasın ya 37 deki ölçüm yanlıştır yada 39 daki bence
Bircanm bebegimhayalim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 yorumlara göre bebegim küçük gibi geldi gözüme 🤭😅 ama sizinde öyleymiş normal kabul edelim biz gerçi doktor haftasiyla uyumlu demişti
Cennet_kusum16 Cana_ sanırım kuvozde kalma süresi de kısalıyor öyle olunca. Zaten bı aksilik olmazsa 36 alinicak o zamana kadar inşallah böyle devam eder gelişimi 🤲
Cana_ Cennet_kusum16 küvezde kalması tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı 39. Haftada doğup küveze girende var yani bnm ilk kızım 33. Haftada 2.250gr doğmuştu hiç küveze girmemişti mesela
Cennet_kusum16 Cana_ anladım canım inşallah erken gelmezde o tarz şeyler yaşamayız vaktinde gelsin tüm bebişler 🤲🌸