EmraheydaBier Ptrck 9 ay önce doğum yaptım şuan 45 kiloyum 35 kilo gitti ama ben 4 ayda 50 kilo olmuştum bu 5 kilo istem dışı gitti benden
Oznurrrrr Ozlemsvr ekmek tüketiminide bırakacam artık ben bekarkende öyleydi yediğime dikkat etmezsem hemn karından kilo alırdım başka yerden almazdım
Oznurrrrr Sedalii bebeğim çok sağlıklı şükür ben de hamileliğin başında ikiz gebelikti 5 haftada kanamam oldu diğeri gelişmedi sağlıksızdı acaba ondan mı çok kilo alyrm dedim
Nurcin Oznurrrrr bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum. 28+6 yım seninle aynı oranda kilo aldım. beslenme biçimim hamile kalmadan önce ne yiyorsam aynısını yiyorum. değişen hiç bir şey yok ama kilo yapıyor.
Ptrck EmraheydaBier umut oldunuz bana 🤗 peki emzirme dönemin de diyet yaptınız mı gerçi ilk 6 ay diyet önermiyorlar da ekmek şeker tatlı vs yediniz mi
Necla06 Oznurrrrr boy kilo endeksiniz normalse hamilelikte toplam 14 kilo hakkınız var demişti doktorum her kontrolde mutlaka tartiyordu doktorum geçtiğin an kendini dahiliye uzmanında bulursun elinde diyetle gezersin demişti valla doktordan doktora farkeder elbette ama dikkat etmekte fayda var canim ekmegi, tatlıyı, karbonhidratı azalt meyveyi 1 porsiyon yemeye özen göster ama kullandığımız ilaçlar da etki ediyor ne yazık ki kilo alımımıza ☺️
SevgibiR Ya ben 22 haftaya kadar hiç kilo almadım 29, hafta oldum şuan 6 kilo almışım Dr çok kilo almissin diyor bana😂 75 kiloyum kendim ztn zayıf değildim ben ki açlık tokluk şekerine baktır almışım şimdi de çünkü ben şeker yüklemesi istemedim yapmadım
Selimunl EmraheydaBier 1 yılda 15 kilo verebilmiştim ama şuan tekrar alıyorum çünkü ikinciye hamileyim🙈
EmraheydaBier Selimunl bazı insan biraz yavaş kilo veriyo tatlım bende 2 ye hamileyim 45 kiloyum inşallah kilo alabilirim zayıf halimi hiç beğenmiyorum😂😂🙈
EmraheydaBier Ptrck yok tatlım canım ne isteyiyse yedim ama daha çok sıvı tükettim sütüm olsun die tahmin edyorumki çok sıvı tükettiğim için verdim o kiloyu ama verliyo korkma ben hamileyken hiç kasmadım herkes çok kilo aldın falan diyodu umrumda değildi canım istiyo yerim diyodum😂😂
svmeybgl Oznurrrrr karbohidrattan fakir beslenin . Tatlıyı şekeri pilavı makarnayı ekmeği kesip protein ağırlıklı beslenirseniz siz ve bebeğiniz sağlıklı kilo alır . 24 haftaya kadar 10 kilo almıştım şeker yüklemede şeker çıktı diyet verildi o haftadan beri şu an 37+2 yim sadece 1 kilo aldım . Bebeğimin gelişimi de çook iyi
Sibelikra eMineHrn3807 bu arada hangi hamile plates yapıyorsunuz kaç aydan sonra öneriliyor bende yapma isterim kilo almamak için
Hcivelek Sibelikra kuzum doktorum plates değilde yoga önerdi bana. Yoga daha rahatlatıcı dedi. Ama daha yapmadım 😁
eMineHrn3807 Sibelikra spor salonlarındada var kuzum hamile platesi Ben spora gidiyrm orada çalıştırıyorlar