Beybitooo lalhiguk at bakim bizimkiyle kıyaslayalım bizimde bacak arası hiç vermediler yandan burda herkes erkek dedi bir kişi bile kız demedi kimse yanılmadı
Aysegullcamm lalhiguk Yani böyle neye benzediği de belli değil hiç net çekmiyor doktor ama bakabilirsen
Beybitooo lalhiguk anasayfada sol üstte üç çizgi var orda resim yükle var ordan resmî yükleyip buraya linki kopyalıyorsunuz
Esraalic 1bebe1meow 14. Haftada net erkek dedi özelde detaylı da devlette kıza benzetiyorum dedi hangisine inanacağımı şaşırdım 😂
Zmra-13 Beybitooo bende oyle hissedyorum uyuyodu uyandiramadik bi turlu doktor ne denedyse banamisn demedi en son bi hareket etti ondada bacak baacak ustune atip uyudu tekrar oncekilerde kipir kipirdi sansa cinsiyet sorayim dedim oda uyanmadi bi turlu
Beybitooo Zmra-13 ben aç gidiyorum ya halsiz gidince sakin oluyor yoksa bizde fazla hareket etttiği için hiç bişeyini göremiyoruz hiç bişeyine bakamıyor doktor 😂 çok değişikler 😂
Zmra-13 Beybitooo ben cok yorulmustum o gun bayada karnim toktu doktorumda dedi haftaya gel gene bakalim ultrasonda geriden gelyoruz 1 hafta
lalhiguk Beybitooo Beybitooo inşallah Allah evladınızını size bağışlar iyi sonuçlar alırsınız inşallah
lalhiguk Songul_genc01 ayy nerden anladınız acaba bende net emin olmak istiyorum odasını falan yapıcam ona göre😊😊
Beybitooo lalhiguk bizim bi kaç sıkıntı çıktı ensede kist gördü doktor haftaya amniyonsentez yaptırcaz o yüzden çok heveslenmemeye çalışıyoruz 🫠
Sarina98 1bebe1meow 4 5 gune insallah gidecegim ogrenmeye, erken olur diye gitmedim henuz. 13 haftayi tamam edelim 14e gectigimde gidicegim.