lalhiguk Songul_genc01 ayy nerden anladınız acaba bende net emin olmak istiyorum odasını falan yapıcam ona göre😊😊
Sarina98 lalhiguk bazi doktorlar 9 haftada bile dogruyu biliyorlar. Benim bir doktorum var, aldirmak isteyen gidiyor coguda onun yanina. Misal, 3 oglu var kiz istiyor ultrasonda 9 haftada baktirip ogrendikten sonra planini ona gore kuruyor.
lalhiguk Sarina98 ayy öyle şey mi olur Allah akıl fikir versin sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil
Zmra-13 Beybitooo ben cok yorulmustum o gun bayada karnim toktu doktorumda dedi haftaya gel gene bakalim ultrasonda geriden gelyoruz 1 hafta
Beybitooo lalhiguk bizim bi kaç sıkıntı çıktı ensede kist gördü doktor haftaya amniyonsentez yaptırcaz o yüzden çok heveslenmemeye çalışıyoruz 🫠
lalhiguk Beybitooo Beybitooo inşallah Allah evladınızını size bağışlar iyi sonuçlar alırsınız inşallah
Beybitooo lalhiguk inşallah tek dileğimiz o içimiz rahat çok şükür genetik bi hastalığı yoksa kayboluyormus galiba kistler ona güveniyoruz 😌
lalhiguk Beybitooo valla ablamda 20. Haftada down sedromu olabilir dedi doktor aminosentez yaptırdı bir şey çıkmadı
Beybitooo lalhiguk bizim herşey normal sadece ensedeki kist kafalarını karıştırdı insallah bizimde temiz çıkar herşey
Beybitooo Silan_Abdullah anasayfada sol üstte üç çizgi var ordan resim yükle diyin resmî yükleyip oradaki linki buraya kopyalayın