ferideunal Merhaba kızlar. Çerkezköy anneleri olarak tanışalım :) 1 sene oldu buraya taşınalı ve kimseyi tanımıyorum. 24 yaşındayım 34+4 haftalık hamileyim :)
biryildiz42 ferideunal merhabalar tek doğum yapan benlm herhalde 3 aylık kızım ve tekrar hamile olabilirim 😂😂 ben kapaklıdayım
ferideunal Pelsa çok memnun oldum🥰 yaşınız kaç ve nerede oturuyorsunuz ben Fatih mahallesinde oturuyorum devlet hastanesinin orda
Tugceesnrl Merhaba 🥰bende 2,5 senedir çerkezköydeyim tepede oturuyorum 28 haftalık gebeyim 26 yaşındayım☺️
ferideunal Tugceesnrl aynı şekilde zaman çok yavaş akıyor sanki neyse ki az kaldı 🥰 cinsiyeti ne ve hangi doktora gidiyorsun benim kız Bebiş bekliyorum İrmet sezer ardaya gidiyorum
Tugceesnrl ferideunal evet senin az kalmış Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kızını☺️bizimde erkek cinsiyetimiz optimete gidiyorum oğuzhan inceliye
ferideunal Tugceesnrl amin inşallah sen de sağlıkla al kucağına evladını🥰🤲 Oğuzhan inceliyi de çok duydum iyi bir doktor diye biliyorum
ferideunal Tugceesnrl ben sezeryan olacam inşallah bu hafta randevum var gününü tam belirleyecek doktorum sen doğum şekli olarak ne düşünüyorsun şu an
Tugceesnrl ferideunal tabi gönlüm normal doğumdan yana ama benim ve bebeğin sağlıgı ve durum ne gösterirse artık o şekilde ilerleriz bakalım bide benim kilomda var 105 kiloyum kilom normal dogumada izin verirmi bilemiycem artık doktorumada sordum bakalım ilerleyen zaman ne göstercek dedi kesin bişeyde yok hayırlısı😀
Tugceesnrl ferideunal amin inşallah aynen memnunum doktorumdan ama banada irmette sezer ve ilke hanımı çok önermişlerdi başta bende değiştirmedim devam ettim
ferideunal Tugceesnrl rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah senin ve bebeğin için en sağlıkla olan neyse o şekil olsun önemli olan sağlığınız tabi ki🥰
ferideunal Tugceesnrl onu da bu hafta görüşeceğim inşallah ama optimetle fiyatları aynı diye biliyorum