ferideunal Tugceesnrl onu da bu hafta görüşeceğim inşallah ama optimetle fiyatları aynı diye biliyorum
Kubrayildiz2 ferideunal ben de sezaryen olmak istediğimi söyledim daha erken bunu konuşmak için dedi 32 haftalığım
ferideunal ikiprensannesi53 merhaba benim kaynanam eltim falan da orda oturuyor sürekli geliyorum oraya
Gulperi-selim06 Bende 7 ay oldu Çerkezköye tasınalı böyle bi sohbet gördüğüme de çok sevindim açıkcası burda kimseyi tanımıyorum tayinciyiz hep 🫠26 yaşımdayım 8+4 haftalığım bende fatih mahallesinde oturuyorum 🤗
ferideunal Gulperi-selim06 ayy ne güzel yakınmışı tanışalım🥰 ben kimseyi tanımıyorum burda yaa bir buçuk sene oldu taşınalı. Siz kaç yaşındasınız ve hamile misiniz? Ben 24 yaşındayım 35+4 haftalık hamileyim
Gulperi-selim06 ebruliii96 evet seninle de yakın sayılırız trakya bakım merkezinin oralardayım ben biraz daha çarsı dışında
ferideunal ebruliii96 inanmıyorum aşırı yakınız yaa ben de hastanenin oraya açılan yeni bir pastane var arka kısmında o sokaktayım ana yol kenarında
ferideunal Gulperi-selim06 şimdi gördüm üstte yazmışsınız yaşlarımız da yakınmışız tanışalım görüşelim çevre olur iyi olur valla🥰
Gulperi-selim06 ferideunal 26 yaşımdayım 8+4 yeni benim bebişim 🤰🏻🥰 evet tanısalım inşallah çok sevinirim ben de
Gulperi-selim06 ferideunal baya yakınmısız camiyi görüyosundur ordan ana yokun altındaki caminin karsısındayım ben de ya çok sevindim şuan 🥰 dünden beri biraz lekelenmeli kanamam var tüp bebekle hamileyim bi geçsin görüşelim tanısalım şu sıralar eşimde görev de evde sıkıntıdan patlıyorum zaten 🥰