Sarina98 karbonhidratı kesmelisin. Aslında doğumdan sonrada tüketmek oldukça zararlı. Spor ve diyet geçmişim var. 25 haftalık oldum 4 kilo aldım. Ama metabolizmamı hızlandırdığım için kalori açığı vererek hızlıca kilomu veriyorum. Gebelikte de yeme isteği haliyle çok fazla oluyor. Bunun önüne daha hafif ve kilo yapmayan besinler yiyerek geçiyorum. Bir günlük yeme programımı yazayım size. Ona göre aşağı yukarı benzer yemekler eklersiniz.
Sabah kahvaltısı 9 civarı= 2 haşlanmış yumurta ,günlük süt içine bir çay kaşığı bal,salata ve domates,3 tane siyah zeytin,kaşar ve taze peynir (ekmek ve benzeri besinler yok)
Öğlen saat 13 civarı = bir avuçdan az ceviz fındık,yeşil elma,bir bardak kefir
Öğleden sonra 16 civarı= haşlanmış 2 parça tavuk,probiyotik yoğurt. (Ekmek vb besin yok)
Akşam yemeği 19 civarı= Çorba kesin oluyor ,sebze yemekleri,yoğurt yada havuç salatası , baklagillerin hepsi ( ekmek vb besinler yok)
Geceye yakın acıkma olduğu zaman da salatalığı ince doğrayıp üzerine yine yoğurt biraz zeytinyağ birazda kuru nane ekliyorum Kuru cacık gibi düşünün. Onu yiyip uyuyorum. Hem uyumak daha kolay oluyor. Hemde sindirim aşırı rahatlıyor. Sabah kuş gibi kalkıyorum