Sancez56 Diloshhh24 9 haftalığız eylül sonu gözüküyor cinsiyetlere var 3 hafta ama tahminlerde hep kız çıkıyor bende ilk başta hep erkek gibi hissettim ama sivilce vs çıkınca dedim heralde kızım olucak 😂 kararsızım sağlıcakla kucağımıza alırızz inşallahda bana yardım edin eylülde doğucağı için uzun kollumu kısa kollu zıbınlar nasıl olmalı sizce biz eylülde istanbulda yüzmeye gidiyoruz kararsız kaldım ama bebişim üşüyebilir 🙃
ilaydamom_ Sancez56 bu konu da önemli gerçekten. daha alış veriş hiç yapmadım ama ona gore almak lazım kıyafeti
Deletedmom89_ 2inciAnnesi maşallah , Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. 20 Aralık sat benim sizin ?
cagla24 Barlas_mom benimde bi oğlum var 3,5 yaşında gönlümden kız geçiyor minik bir prenses istiyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda 🥰
Barlas_mom cagla24 Valla sağlıklı olsunda artık başka çocuk düşünmüyorum 2 evladım olsun nasıl olacaksa öyle olsun artık 😅
Kdrsnhra Diloshhh24 Bende doğumum eylülde nasip olursa Dün doktor kız diye tahmin de bulundu henüz 12 haftalık ama
Kubhar-21 9 haftalığız Allah’ın izniyle 16 Eylül sezeryan doğum olucak hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize🐣
Sema_1nur Diloshhh24 bende 10 haftalığım şuan benim de eylül ortaları gibi gözüküyor cinsiyet öğreneceğim günğ iple çekiyorum çok merak ediyorum
Deletedmom89_ 2inciAnnesi aa çok yakınız benim Perşembe günü gittiğimde doktor 10 +1 dedi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, bakalım cinsiyetleri ne olacak🥰
2inciAnnesi Deletedmom89_ bende en son gittiğimde 8 dedi ve kalp atışını duydum çok şükür 🥰 amin inşallah bir kızım var ikinci hamileliğim sizin ?☺️
Ezel16 Diloshhh24 10+1 im 21 Eylül doğum dedi doktor bakalım 🤗👼🏻👶🏻 İkili test yapılacak 2 hafta sonra muhtelemen o zaman az buçuk cinsiyet tahmin eder diye düşünüyorum 🥰 Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹 O günleri görelim 😇👼🏻👶🏻🤰🏻🩵🩷
Esma-12 Bizde 12 hafta olduk bugün itibariyle. doktor 3 hafta sonra gel dedi cinsiyeti o zaman net söyler inşallah bende kız olsun istiyorum iki oğlum var